Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Удавницата в Гребния канал била строителен инженер, на мравката път правела

Видяна: 120420 пъти

Димитрина Манджукова, която в понеделник беше намерена удавена в Гребния канал, е била строителен инженер. Започнала работа в столицата, но после се преместила в родния Смолян, а след това дошла под тепетата. Това разказа Мария Манджукова, която е братовчедка с баща й.
Димитрина е родена на 8 декември 1991 г. Родителите й се развели докато била малка. Завършила Математическата гимназия в Смолян с пълно отличие. "Освен това беше много добър човек, не е семейна, не знам какво се е случило", каза леля й.
И според приятелите й, Димитрина била много кротка, усмихната и деликатна с хората. „На мравката път правеше, невероятно деликатен човек!“, описват я те. Никой от тях не знае какво се е случило и каква може да е причината за смъртта й. "Нито съм я чула да говори лошо за друг човек, нито някой да говори лошо за нея", каза нейната приятелка Елена Бадева.
Всички нейни познати и съученици от Смолян са потресени от новината. Казват, че от много години не живее в Смолян и рядко я виждали. "Ех, отиде си и ти без време... Почивай в мир...", е написал във Фейсбук приятел. /марица

Публикувана на
27 Януари 2020 година