Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Трагедия с млада жена на Гребния канал

Видяна: 65520 пъти

Труп на жена е изплувал на Гребния канал в Пловдив. Служители на "Общинска охрана" са правили обход. Тялото вече е извадено. Установено е, че това е труп на жена на видима възраст около 30 години.
Тялото е намерено на 750-ия метър от северната страна на съоръжението около 10:30 часа. Младо момиче е видяло първо удавницата тази сутрин. Девойката тичала, когато видяла нещо да се носи във водата. Първо решила, че е огромна риба, после се усъмнила, че е кукла, но накрая се убедила, че е човешко тяло. Удавницата е 91 набор и се казва Димитрина Манджукова, пише Блиц. Тя е от Смолян, там живеят и родителите. Тя е единствено дете в семейството.
През 2011 г. е била студентка в София и от тогава се води на временна адресна регистрация в столичния град. По непотвърдена информация никога не е била обявявана за издирване. При първоначалния оглед няма следи за насилие, съобщиха за БЛИЦ разследващи. Най-вероятно става въпрос за самоубийство или инцидент. На място са полиция, съдебни лекари и криминалистична лаборатория. Аутопсия ще покаже каква е точната причина за смъртта на жената. Районът е отцепен.

Публикувана на
27 Януари 2020 година