Архив на публикациите

5 рецепти на Ванга срещу диабет

Видяна: 26320 пъти

Наскоро широка популярност добиха 5 рецепти на Ванга срещу едно от най-коварните заболявания на съвремието – диабетът. Ефектът на тези доказани във времето илачи на Ванга за сваляне на висока кръвна захар и кръвно налягане е признат от хиляди нейни последователи – силата им е сравнявана с чудо. Мнозина страдащи от диабет българи не спират да публикуват резултатите от кръвните си изследвания по здравни форуми и да благославят Баба Ванга за „златните“ й лечебни рецепти.
Първата рецепта на Ванга за лечение на диабет и сваляне на кръвната захар е с праз. Вземат се 4 глави праз и се нарязват на дребни парчета. Слагат се в един буркан и се поливат отгоре с два литра бяло вино. Оставят се да престоят в продължение на 15 дни, а после течността се прецежда и се пие по една малка чашка три пъти всеки ден около 30 минути преди хранене.
Другата рецепта за лечение на диабет и високо кръвно на великата Ванга е от четири лъжици черна боровинка, които се заливат отгоре с 600 грама вряла вода. Тази смес се оставя да престои за четири часа и после се прецежда. От нея се приема по 200 грама отново три пъти дневно.
Третата рецепта се прави от шест листа на индрише, които се варят в половин литър вода. Течността трябва да ври, докато се изпари половината част от нея. След това се оставя да изстине. Пие се три пъти на ден на гладно.
Много ефективна и даваща невероятни резултати рецепта на Ванга за сваляне на кръвната захар е и тази с кисело мляко. Всяка сутрин и всяка вечер трябва да се приема по една чаена чашка кисело мляко, в която сме сложили и сока на 1 изстискан лимон. Процедурата се прави всеки ден в течение на 20 поредни дни.
И последната, но не по ефективност рецепта против диабет на прочутата пророчица, е с 10 грама имел, които трябва да накиснем за една вечер в по-хладка вода. Сутринта прецеждаме течността и пием от нея по една чашка всеки ден, докато показателите на кръвната захар се нормализират. /ретро

Публикувана на
26 Януари 2020 година