Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Нели, покрий се, все пак си на 61, а не Мис Плеймейт!

Видяна: 48160 пъти

На 61 години Нели Рангелова е започнала да се държи като неосъществена Златка, напираща да се излюпи от черупката, в която цял живот е била затворена. Гласовитата певица се облича меко казано неуместно - като Мис Плеймейт. Деколтетата ѝ са толкова дълбоки, че на човек просто му става неудобно да я гледа, видя HotArena.

В последно време звездата от „Златния Орфей” 1982-а е изгубила мярката на приличието в своето облекло. Не е ясно как се разхожда по улиците, когато не я снимат, но реши ли да се показва в публичното пространство, тя така се престарава в стремежа си да бъде съблазнителна и секси, че се издокарва като за еротична продукция. Вместо да ѝ се възхищават, феновете ѝ вече се чудят защо ходи гола, вместо поне частично да се понаметне, както подхожда на добрия вкус, зимния сезон, а и на нейните 61 години.
Особено фрапиращи са деколтетата на естрадната певица. Обичайно те са толкова дълбоки, че едва покриват зърната на гърдите ѝ за ужас на повечето хора, с които се среща и които берат срам заради нея, чудейки се накъде да гледат. Всъщност идеята на родената в Монтана изпълнителка най-вероятно е да я гледат именно в деколтето, в което се говори, че е наляла цели 1000 кубика силикон – по 500 във всяка гърда. Защо някой би си дал труд да разхищава пари за подобни неща, ако после ще ги крие в дълбоки деколтета? Това е веруюто на родните плеймейтки, а очевидно – и на Нели Рангелова. Освен деколтета обаче, изпълнителката обожава да показва и краката си, а ако може, сигурно би демонстрирала и всичко останало, което е възможно да бъде показано.
Преди година-две звездата от времето на соца бе доста наедряла. После обаче се взе в ръце и започна видимо да се вталява, което се отрази благотворно на нейните форми. Версиите за количеството килограми, които певицата е успяла да стопи, варират – между 17 и 20. Така или иначе промяната във фигурата ѝ е забележителна и Нели явно е решила, че трябва да я демонстрира по всички възможни начини – нещо, което би било разбираемо при момиче на 20-25 години, но е необяснимо за зряла жена, която е на възраст да има внуци. В момента тя ходи почти гола. Най-вероятно певицата не ползва услугите на стилист, а избира сама тоалетите си. Защото всеки добър стилист би я посъветвал да се облича така, че формите ѝ да личат, без да ги натрапва на останалите. Ако пък абсурдния ѝ стил напоследък се дължи на решенията на стилист, той трябва незабавно да бъде уволнен, пише Уикенд.

Публикувана на
26 Януари 2020 година