Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво вещаят звездите до края на януари

Видяна: 44800 пъти

Овен 21 март – 20 април
С нарастващата Луна нарастват и възможностите ви. На 25-и следете знаците на съдбата, на 26-и е ден на важни сделки и големи инвестиции. На 27-и е точният съвпад на Венера и Нептун в знака на съседа ви Рибите. Двата дни ще ви донесат нужната порция творческо вдъхновение, а в следващите дни ще получите и подкрепа за реализиране на преките си задачи и цели. Това са дни за любов и срещи, които ще ви зареждат енергийно. На 30-и чакайте обаждане от далече, а на 31-и изненадващо предложение почти в края на работното време.
Телец 21 април – 20 май
Очертава се тежък уикенд. Може да се провалят пътувания и намерения. Срещите ви не протичат както сте го замислили, а в такъв момент и конфликтите са неизбежни. В събота е добре да слушате интуицията, ако искате да избегнете рисковете и проблемите. В неделя денят е добър за нови начинания, за отваряне на заведение и старт на нов бизнес проект.
На 27-и не работете в екип. 28-29-и дават стимул на творческата ви активност. Заемете се с дизайнерски и интериорни проекти. На 30-и чакайте обаждане и предложение от чужбина. На 31-и оправяте зациклени отношения.
Близнаци 21 май – 21 юни
В събота ще се събудите с ясното съзнание за полезното и вредното, за това, което трябва да се направи и предприеме. Не започвайте нищо важно преди да сте наясно кое колко ще ви струва, какви средства и усилия ще изисква. Неделя е ден за нови инициативи, за старт на нова търговска дейност, за отваряне на новото ви заведение, ателие или офис.
В понеделник не взимайте прибързани решения, особено под нечий натиск или диктовка. Неблагоприятно за съвместни инициативи и водене на преговори. На другия ден ще ви сблъскат с основните ви конкуренти. Може да продадете неизгодно талантите и продуктите на труда си. Отложете за следващите дни сключването и на договори с чужбина. 30-31-и ви връщат стабилността.
Рак 22 юни - 21 юли
Предстои уикенд на изчакване и разузнаване в тила на конкуренцията. В събота ще се събуждате с някакво особено усещане за полезното и вредното, за това какво е добро за вас като избор и вариант и какво е добре да избягвате и да не предприемате прибързано. Неделя е добър ден за старт на нова търговска дейност. 27-и и 28-и са дни изпълнени с вдъхновение и заредени с особен магнетизъм. Вероятна е среща с любовта, която ще ви издигне до неподозирани върхове или ще ви вкара в грижи. В тези дни ще се създават шедьоври. 29-и ви носи ценни връзки. На 30-31-и се връщате към отношения, от които в миналото сте се отказали.
Лъв 22 юли – 22 август
25-и е рисков и проблемен ден. Не се правете на герои и не предприемайте необмислени действия. Може да се отложат пътувания. В неделя не проявявайте излишна активност, а в понеделник не работете в екип и не взимайте колективни решения. На 28-и е благоприятен ден за нови инициативи, за сключване на нови договори за представителни и колегиални срещи. Рекламирайте се. Това са дни на пробив в много направления на живота. Всичко предприето ще ви вдига нивото и повишава доходите. В тези дни срещате и любовта, а на 29-и вдъхновението ви достига високи нива. 30-31-и носят победа, но чрез конфликти и разправии. Последният ден на месеца е ден за прошка и помирение.
Дева 23 август – 22 септември
Не започвайте нищо важно в събота. Важно е да обмислите добре предложенията, които ще направите или ще ви направят. Неделният ден е добър за старт на нов бизнес и освещаване на офиса. На 27-и и 28-и натискът върху вас ще се увеличи. Съвпадът на Луна, Венера и Нептун в знака на опозицията ви Рибите носи за вас опасност от плагиатство. Понеделник ви привлича към неподходящите хора, а във вторник увеличавате дистанциите с близки и приятели. В тези дни вървите към изневери и излишно противопоставяне. На 29-и и 30-и е добре да се сключат нови договори, а на 31-и да се оправят зациклени отношения. Даваме си прошка.
Везни 23 септември – 22 октомври
На 25-и се събуждате с усещането къде ви е мястото и откъде трябва да бягате. Доверете се на интуицията, а на 26-и стартирайте нова дейност. Слагате край на пасивното изчакване нещо да се промени и да се случи без вашето участие и лична активност. В понеделник не се включвайте в колективни начинания. 28-и е силен, вдъхновен и творчески ден. Ще ви хрумнат чудесни идеи. Реализирайте ги и ще печелите дълго от тях. 29-и носи поздрави или покани от далече. Чакайте постъпления. На 30-и и 31-и интересите ви ще се сблъскат с тези на силни противници и конкуренти. Вероятно е да имате притеснения със закона и неговите служители. В последния ден от месеца ще се наложи да взимате тежки решения.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Предстои тежък уикенд, в който ще разберете някои неприятни истини. Ще работите за чужди интереси, а взаимните проекти ще предизвикват разногласия. На 25-и не тръгвайте рано на път и не предприемайте рискови ходове. В неделя не се занимавайте с нищо сериозно и значимо за бъдещето. На 27-и и 28-и вие ще определяте правилата и ще доминирате на всички нива. Може да срещнете бъдещата си половинка. Вдигате градуса на емоциите. 29-и носи призив и покана, която чакате отдавна. В следващите дни някой стяга багажа. На 30-и ще влезете в преразход на сили, енергия и чувства, а на следващия ден в организма ви се включват енергии на фино ниво.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
25-и ви събужда с нови идеи, денят стимулира интуитивните ви усещания. Разумното може да не се окаже толкова ефективно. На 26-и не стойте и не чакайте пасивно някой друг да ви реши проблема или да ви свърши важната и наложителна работа. Планирайте дълготрайни проекти. На 27-и не споделяйте нищо. Ден на фатално привличане. За 28-и очаквайте тежки конкурентни битки, но ако не участвате в тях, ще загубите. 29-и идва с възможности за работа към чуждестранна фирма. 30-и носи вдъхновение и късмет. До обед подпишете новите си договори и проведете уточняващи разговори. Следобед всичко ще става с натиск, с разправии и конфликти. На 31-и дистанциите се стопяват. Ден за преговори, за уточняване на спорни въпроси и зациклени отношения.
Козирог 22 декември – 20 януари
Навлизате в период с много напрегната програма, но и с много любов. На 25-и е добре разумът да отстъпи пред интуицията. Идете там, където усещате, че нещата ще се развият благоприятно за вас. 26-и е най-добрият ден в месеца за стартиране на нова търговска инициатива, за освещаване на новото ви заведение, магазин, ателие или офис. На 27-28 Луна, Венера и Нептун ще ви гледат в стимулиращ аспект от знака на Рибите. Вкамененото ви сърце ще се разтопи. Може да срещнете новата си любов или да направите бебе със старата. На 29-и свършете важното до обед. На 30-и нищо не ви се дава даром или без максимално натоварване от ваша страна. Бъдете много внимателни във връзките. Конкуренцията ви готви компромат в края на месеца.
Водолей 21 януари – 19 февруари
През уикенда ще усетите прилив на сили. Направете решителна крачка в нова посока. 25-и се свързва с рога на изобилието. В неделя вътрешната ви енергия достига високи нива. Не е време за разсейване и почивка, действайте. На 27-и се пазете от чуждо въздействие и не работете в екип. 28-и носи късмет, радост, любовно и творческо опиянение. Ще ви хрумнат великолепни идеи. 29-и ви среща с неравностойна любовна връзка, но с времето силите ще се изравнят. На 30-и внимавайте какво си пожелавате, може да влезете в ролята на омиротворител. 31-и е ден за прошка.
Риби 20 февруари – 21 март
За вас предстои вдъхновен и творчески период. Някой ще направи или дочака предложение, друг ще срещне своята муза и ще сътвори блестящи произведения. На 25-и проявете щедрост, поканете на трапезата си приятел, обменете информация и направете жестовете, които се очакват от вас. В неделя включете защитния щит, не допускайте наблизо хора, които винаги ви разбалансират и въздействат негативно. На 27-и е точният съвпад на Венера и Нептун в знака на Рибите, а това е аспектът на висшата творческа интуиция, на любовта и на божието вдъхновение. Правите крачка към нова връзка или старата преминава на нов етап. В края на месеца внимавайте какво си пожелавате, защото ще се сбъдне. /монитор

Публикувана на
25 Януари 2020 година