Новина от категория България
Архив на публикациите

Несретник се удави заради безпаричие

Видяна: 29600 пъти

Несретник от Родопите се удави заради безпаричие. Тъжната новина сподели пред полицай от РПУ-Кирково. Тялото на 39-годишния клетник бе изваден от язовир в околностите на с. Фотиново.
Дежурна оперативна група от полицията извършила оглед на място. Няма следи от насилствена смърт, категорични са униформените. Младият мъж е от кирковското село Дюлица. Родопчанинът живеел с майка си, имал общо 10 братя и сестри. Бил разведен, с дете. „Беше безработен. Хващаше се на надник за по няколко лева. Да помага за дворна работа на комшии и по други села. Сигурно се е прибирал от работа от съседно село,“, разказаха жители на селото. Издирването му от близки е започнало още вечерта, когато мъжът не се е прибрал.
Униформен от Кирково сподели, че най-вероятно става дума за самоубийство от бедност. „Мъжът е живеел изключително тежко - в постоянно безпаричие, липса на работа и драми в семейството. Вероятно алкохолът му е помогнал да вземе най-трудното решение да посегне на живота си”, констатира нашият източник. /лупабг

Публикувана на
24 Януари 2020 година