Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Точно в 23.43 ч. ще си кажем ЧНГ по китайски

Видяна: 22480 пъти

Довечера точно 23.43 българско време настъпва Китайската Нова година под знака на Белия метален плъх. Нумерологът Ели Маринова обяснява каква се очаква да бъде тя за страната ни според символиката на числата и китайския хороскоп.

„Когато Буда поканил всички животни да му отидат на гости по случай Китайската Нова година, за да успеят да го сторят, те трябвало да преминат през Великата Звездна река. Много животни се отправили на път, но на време пристигнали само дванадесет от тях. За това Буда решил да назове всяка следваща година на едно от тях по реда на пристигането им. Първи, благодарение на своите бързина, умения и хитрост, пристигнал Плъхът, веднага след него били Волът и Тигърът, следвали ги Заекът, Драконът, Змията, Конят, Козата, Маймуната, Петелът и Кучето. Последен пристигнал Глиганът“, посочи Маринова.
По думите ѝ в Китай и целия Далечен изток много родители се надяват да се сдобият с рожба именно в годината та Плъха, защото ценят качествата които носи този знак.
„Всички Плъхове са много интелигентни, гъвкави и адаптивни, много любопитни и любознателни. Те умеят да печелят пари, да трупат знания и материални блага, отворени са към новото и авангардното във всички сфери на живота. Но Плъховете умеят да ценят и дребните неща в живота, които правят щастливи и тях, и близките им, към които те са изключително привързани. Могат да проявяват щедрост, въпреки вродената си пестеливост“, каза още нумерологът.
Според нея Белият метален плъх притежава и едно твърде високо самочувствие, което може да го въвлече в редица неприятности поради пренебрегване на важни детайли. „Въпреки добрите си качества, тези Плъхове могат да бъдат егоистични и пресметливи, дори алчни, твърде импулсивни и рискови хазартни играчи, свръх амбициозни, с подвеждащо поведение и/или пък твърде инертни и дори наивни. Възможно е да оставят впечатление у другите, че на тях трудно може да се разчита, защото лесно променят мненията и намеренията си, не винаги спазват обещанията си, често са твърде припрени и нетърпеливи.
Ще бъдем изпълнени с желание за изграждане и стабилизиране.
По време на новолунието и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. /фокус

Публикувана на
24 Януари 2020 година