Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Хванаха съпруг да кръшка на стадиона по време на мач

Видяна: 147380 пъти

Видео с целувка между двама влюбени на футболен мач в Еквадор между отборите на СК Барселона и СК Делфин се превърна в тотален хит, след като бе разпространено в социалните мрежи от журналиста на CBS Роджър Гонзалес.
Целувката вече е гледана над 25 милиона пъти и предизвиква редица коментари и предположения. Почти сигурно е, че с това видео, на което се вижда как мъж в екип на СК Барселона прегръща и целува жена, е разкрита любовна афера. Когато и двамата установяват, че целият стадион ги вижда на големия екран, мъжът рязко се отръпва на дистанция. Изражението на лицата и на двамата говори, че не са искали целувката им да стане обществено достояние. Мъжът пък като че ли казва: „По дяволите!“. Двойката със сигурност е наясно, че видеото вече е популярно и извън границите на Еквадор и би могло да има тежки последици, след като партньорите им в живота разберат.
Рок групата Nickelback сподели видеото и допринесе за популярността му, а междувременно мъжът на име Дейви Андраде потвърди всички съмнения за афера и поднесе своите извинения на съпругата си чрез „Фейсбук“: „Исках да си припомня моментите, които сме изживявали с теб. Съжалявам“. /блиц

Публикувана на
24 Януари 2020 година