Новина от категория България
Архив на публикациите

Как я кара в килията бившият министър

Видяна: 26560 пъти

Падаща мазилка и изпражнения от гълъби - това се сипе върху прическата за трицифрена сума на бившия екоминистър Нено Димов в следствения арест на столичния бул. "Г. М. Димитров". Той обитава в момента мизерна килия на последния етаж.
Поне за момента вип-арестанта, който беше известен като едно от най-големите контета в кабинета "Борисов" - 3, приемал стоически мизерията и нямал намерение пуска жалби. Само че забранил на роднините си да го посещават в ареста, защото се срамувал от положението, в което е изпаднал.
Дървеници, мухъл, смрад, открита за погледите на тримата му съквартиранти тоалетна, липса на свеж въздух - това е само част от обстановката "точно под звездите".
Прибраният заради водната криза в Перник министър е проверяван отвсякъде - от уволненията и назначенията му като принципал на екологията, до материалните му придобивки по време на мандата. Очаква се да лъснат далавери за милиони и по тази причина нямал намерение да ядосва прокурорите с протести срещу мизерията на "Г. М. Димитров". /лупабг

Публикувана на
24 Януари 2020 година