Новина от категория България
Архив на публикациите

Тв водеща спечели конкурса за най-красива баба на света

Видяна: 27520 пъти

Журналистката Силвия Домозетска е най-красивата баба в света, спечелвайки конкурса Мисис Баба, съобщава HotArena. Тя тв водеща в Благоевград. "Щастлива съм с титлата. Имам две деца и една внучка на четири години. Девизът ми е: "Превръщай всички дефекти в ефект", сподели победителката.
Нейната предшественичка Стефи Стаменова, която миналата година грабна короната, тази година получи почетното отличие „Мисис Баба на Балканите”.
"Благодаря за цялата Любов и енергия на всички! За подкрепата. Авторският ни самодивски танц с Арсен беше изключително коментиран!”, споделя възторжената баба.
Подгласнички на победителките станаха Мисис Баба 2020 I Людмила Заркова, Мисис Баба 2020 II Марина Стоянова, Мисис Баба 2020 III Мая Стоилова, Мисис баба 2020 IV Силвия Василева. Grandma Universe 2020 стана Светлана Гитерман от Естония. Тя е на 48 години и е баба на един внук. С титлата Mrs Classic Universe 2020 пък се закичи 50-годишната Су Джунг Ким от Корея, която има син на 21 години и дъщеря на 18 години, пише "България днес".
"Целта на този конкурс е да даде пример за съвременна дама с внуци — красива, поддържана, работеща, щастлива и радваща се на живота, любяща майка и баба, със самочувствие и лично пространство", сподели организаторката на конкурса Меги Савова.
Финалът на конкурса бе особено оспорван и журито допусна едва шест кандидатки. В състезанието взеха участие кандидатки от пет континента, като над 200 бяха желаещите да спечелят.
Повечето показаха уникални танцови и певчески умения. Дама от чужбина изуми с титлите си по бойни изкуства, а други с новината, че са родили по пет деца и имат по над 4 внуци. За първи път имаше и приз „Гранприз талантлива баба”, който бе връчен на рекордьорката Смиляна Захариева–жената с най-силен глас на планетата. Нейното постижение е вписано дори в книгата на рекордите „Гинес”.

Публикувана на
23 Януари 2020 година