Новина от категория България
Архив на публикациите

Бившата жена на Ахмед Доган участва в сапунка

Видяна: 56480 пъти

Бившата жена на става актриса, научи „Галерия“. 45-годишната Ширин се е уредила с роля в новата сапунка по „Нова ТВ“ „Ягодова луна“. Макар и малка, ролята щяла да й позволи да блесне с талант, разкриват запознати.

Ширин вече нямала търпение да чуе първите отзиви за актьорската си игра в „Ягодова луна“, който стартира тази пролет. Тя ще се появи още във втората серия на сапунката, а образът й ще е позитивен. Очаква се сериалът да надмине по гледаемост „Дяволското гърло“ и „Откраднат живот“.
Амбициите на Ширин са да бъде забелязана от големите имена в родното кино и след време да бъде поканена за главна роля. От малка мечтаела да стане актриса. Животът обаче имал други планове за нея, а съдбовната й среща с Ахмед Доган изцяло променя плановете й. Най-много подкрепа получавала от дъщеря си Демет, която била и най-големият й критик. Демет пише стихове и е много талантлива.
Ширин и Доган сключват брак през 1995-а и се развеждат 7 години по-късно. Той взима дъщеря си Демет при себе си, а Карнобатлъ става продавачка в магазин. Години по-късно пробивната започва работа в Министерството на културата, където се изявява и до днес. Колегите я описват като изключително интелигентна, позитивна и изключително сърцата. /хотарена

Публикувана на
22 Януари 2020 година