Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Чета, че Слави щял да прави нова партия

Видяна: 46000 пъти

Чета, че шутът на мутрите щял да прави нова партия „Има такъв народ“. Че той нали уж вече направи нова партия „Има такава държава“? Конгрес свика с полулегални делегати, които даже не знаеха къде се намират, речи държа, избра се за ръководител, а за зам.-ръководител – сценариста Тошко, който заспа на общественото обсъждане за нова конституция в Народното събрание…


Недялко НЕДЯЛКОВ

Съдът обаче отряза шута и сега той ще прави още по-нова партия.
Това за него не е проблем. От всеки ръкав може да извади по една партия, по едно предаване, по един тъп виц, по една чалгия, по една съвест народна, само и само да остане в играта.
Егати прехода, егати принципите - от "Няма такава държава" до "Има такъв народ"!
Слави Трифонов цял живот играе по схемата на уличните измами - тука има, тука нема...
Да де, но вече е извън играта. Има кабеларка, която никой не гледа. Има партия, която няма регистрация. Има кинти, които са на привършване. Има слава, която се топи като ланския сняг. И наглост има, която е без предели.
"Формата не е важна, важно е съдържанието. Идеите ни са важни, съдът няма да ни спре, цялата система е против нас", рекъл шутът, който сега мре да се изкара жертва. Под „идеи“ вероятно визира откраднатите фейсбук статуси на Иво Сиромахов, сиромах и по талант. Вие чули ли сте други "идеи" от устата на учиндолския чака-рака месия? Отвъд вопиющата словесна агресия, откровената порнография под формата на "гегове и смешки" и дебелашките нападки към опонентите?
Като цяло винаги съм се чудел кой е по-бездарен – Слави или екипът му. Всъщност няма дилема - посредствените винаги се надушват помежду си.
Най-смешното е, че този човек иска да управлява цялата държава, а в същото време дори не може да си наеме свестни юристи, които да му регистрират партията според закона.
Да, "има такъв народ", но тъжното е, че сред него има и такива простаци. /ретро

Публикувана на
22 Януари 2020 година