Архив на публикациите

Виден ерген си търси тежка булка

Видяна: 50880 пъти

440-килограмов пакистанец си търси жена, която да тежи поне 100 кг., съобщава „Дейли мейл”. 27-годишната Арбаб Хизер Хаят споделя, че за последните няколко години е отказал на повече от 200 момичета, защото били прекалено слаби за него.
Той се притеснява, че може да нарани бъдещата си половинка, ако е прекалено фина. „Родителите ми искат да се оженя, искат да гледат внуци, но аз още не съм открил жената”, признава той.
Държи и на ръста. Тъй като самият той е висок 198 сантиметра, иска половинката му да не е по-ниска от 193 см., за да „изглеждат добре заедно”.
Очаква бъдещата булка да може да готви вкусно. Твърди, че на ден приема по 10 000 калории. Само на закуска изяжда 36 яйца. В дневното му меню са включени 3 кг. месо, 5 литра мляко и няколко купи ориз. При това казва, че няма никакви проблеми със здравето.
Участва в международни състезания за тежкоатлети. Той успя да се прочуе по цял свят благодарение на едно видео, на което тегли трактор с въже. Освен това е смятан за най-силния мъж в Пакистан. /блиц

Публикувана на
22 Януари 2020 година