Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ни чака тази сряда

Видяна: 21720 пъти

• Овен
Днес е важно да се предаде щафетата в професионален и семеен план. Добре е за прехвърляне на имоти и уреждане на наследства във ваша полза или на името на децата. Не сечете дървета и не подарявайте отрязани цветя. В този ден трябва да се мисли за корените, за семейното и лично щастие. Родените в първата декада трябва да вземат наложителни, но болезнени решения.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Телец
Луната навлиза в знака на хармоничния ви Козирог и до вечерта образува стимулиращи за вас аспекти. Денят носи награда за положените в миналото усилия. Уреждате имотен и наследствен проблем. Ще получите някакъв дар и неприятните юридически въпроси ще се уредят. Ден на разтварящия се лотос. Добре е за всякакви нови начинания и за старт на нова търговска дейност.

o Работа 6
o Пари 4
o Любов 6
o Късмет 5
o Здраве 4
• Близнаци
• Предприетото ще носи късмет и успехи. Уредете имотни дела. Може да се похвалите с важна придобивка и с нов терен, на който не само да живеете, но и да развивате печеливша дейност. Огледайте се, направете огледи на място и по възможност не използвайте посредници. Късметът ще дойде при вас по неочакван начин и то в момент, когато на пръв поглед губите позиции.

o Работа 5
o Пари 6
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 5
• Рак
Контролирайте емоциите. Вероятни са провокации. Някой ще си поиска това, което му дължите. Ще се определят границите в отношенията. Не сечете дървете. Подарявайте цветя в саксия, а не откъснати. Внимавайте с очите. Не подписвайте прибързано договори, ако не сте запознати добре с обвързващите клаузи. Следете кръвното и намалете натоварването.

o Работа 4
o Пари 5
o Любов 6
o Късмет 4
o Здраве 4
• Лъв
Ден с оздравяваща и стимулираща енергетика. Уреждате имотно-наследствени въпроси, решавате на кого какво да предложете, за да го привлечете към семейния бизнес и общата работа. Вечерта си уредете среща с евентуални спонсори. Следете кръвното и не товарете очите. Бъдете шефът, който организира нещата и не се намесва в работата на специалистите.

o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
• Дева
Един от най-силните ви дни за месеца. Водете преговори, кандидатствайте по спонсорски програми, явете се на конкурси и състезания. Ще намерите подкрепа в труден момент и сами ще подкрепите инициативите на близките и децата. Уредете имотни и наследствени дела. Може да намерите търсеното жилище или помещение за офис. И тези, които се търсят ще се намерят.

o Работа 6
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 5
• Везни
Днес ще давате доброволно, ще се грижите за деца и внуци или ще решите да им прехвърлите имот. Все пак помислете и за себе си. Оставете си резервен вариант в случай на нужда. В момента работата и семейните ви отношения са противопоставени. Задълженията ще ви дойдат в повече. Пазете очите и следете кръвното. От нещо дребно може да се появи тежък проблем.

o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Скорпион
Ден с хармонична, ведра и регенерираща енергетика, която действа на всички нива пречистващо, обновяващо и стимулиращо. Възможно е духовно прозрение за пътя напред. Двжете се в приповдигнато настроение, отнесете се оптимистично и с вяра към всичко, което ви се случва и предстои да направите. Ще дадете и ще ви дадат добър съвет. Не подсичайте и чуждите мечти.

o Работа 5
o Пари 4
o Любов 6
o Късмет 5
o Здраве 4
• Стрелец
Ден за среща с покровители и спонсори. Ще намерите път към всяко сърце и начин да постигнете амбициите си. Всичко предприето ще има успех. Може да получите стимулираща материална инжекция. Близки и роднини ще се грижат за интересите ви. Някой ще се уреди с имот, а друг ще вложи семейните спестявания в нов бизнес или в жилище. Следете кръвното.

o Работа 5
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 4
• Козирог
Осъществените връзки и подписаните днес договори ще осигурят за вас или за децата ви работа, жилище и терен за развитие на настояща или бъдеща дейност. Денят е с блага и зареждаща енергетика. Възможно е прозрение за бъдещето и уреждане на проблем, който отдавна ви мъчи. Насрочете срещи с брокери и посредници. Лесно може да се наследи, купи или продаде имот.

o Работа 6
o Пари 6
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 5
• Водолей
Денят носи прозрение за бъдещето. Навързват се факти и събития, появяват се хора готови да ви помогнат и подкрепят. Ще получите бонус или имотна придобивка, ще се уредите с нова работа и поръчка. Този ден позволява да влезете в изгодни делови отношения и да намерите мястото търсено отдавна. Отворете се към света, медитирайте, търсете нови източници на сила.

o Работа 5
o Пари 6
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
• Риби
Уредете си среща с потенциални спонсори. Може да намерите отдавна търсеното жилище или помещение за офис. Което е ваше ще си дойде при вас. Новите ви начинания ще донесат успех, пари и ползи. Подпишете нови договори. Лесно ще убедите някой да ви съдейства.

o Работа 5
o Пари 5
o Любов 6
o Късмет 5
o Здраве 4
Ч.Р.Д
В лична година 9-ка, се налага да се направи равносметка на изминалия път, да се приключи определен етап от работа, учене или лични връзки и през 2021 да се премине на нова навивка на лично и професонално развитие. Постарайте се повече, дипломирайте се, завършете проект, от който могат да дойдат пари, придобивки и награди. Не започвайте нищо ново и важно преди да разчистите и терена на връзките. Родените днес, особено на обед ще доминират в средата си, ще бъдати изявени водачи на общественото мнение, ще се изявяват в политиката и в изкуството и на всички нива ще определят новите насоки на бъдещето развитие. Днес може да се роди и новият Папа или човекът, който ще промени света.монитор

Публикувана на
22 Януари 2020 година