Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои жени могат да изпратят мъжа на върха

Видяна: 33840 пъти

Има дами, които имат уникална вътрешна сила и помагат на мъжа до себе си да стане успешен. Именно те са в състояние да заразят половинката си със своите положителни качества. От кои зодии са те?
Лъв
Лъвиците са склонни да ценят себе си високо. Следователно те никога няма да позволят на човека до себе си да бъде мързелив и без подходяща кариера. Което пък ще стимулира всеки мъж, обвързан с лъвица, да положи всички усилия да бъде на ниво.
Козирог
Дамите Козирози са пример за светска мъдрост и философско спокойствие. Те обаче не разбират мъжете, които са в състояние да прекарат живота си без грам инициативност. По правило тези жени не са заобиколени от мъже, които нямат определени таланти и качества. Ако до жена Козирог е мъж, който не е постигнал успех – най-вероятно, той просто не би могъл самостоятелно да разкрие своя талант. А тя със сигурност ще му помогне.
Риби
Дамите Риби силно вярват, че техният мъж е най-добрият. Представителите на знака са убедени, че всички неуспехи на техния избраник са временни. Дори когато самият мъж е готов да се откаже, жените от тази зодия не си позволяват да се съмняват в спътника си. Вярата им позволява на по-силния пол да продължи да се движи напред и да стигне до успех.
Има и една зодия, която според астролозите няма как да влезе в класацията на идеалните партньори. Това са жените Скорпион. Те често са упорити, егоистични, не прощават и най-малката грешка. Тези черти на характера не им позволяват да бъдат гъвкави в една връзка.

Публикувана на
21 Януари 2020 година