Новина от категория България
Архив на публикациите

Болница предлага 4 бона заплата на Марта Вачкова

Видяна: 36920 пъти

4 бона предложили на Марта Вачкова, за да започне работа в голяма болница във Варна, научи HotArena. Актрисата с голямо сърце, спечели зрителите с ролята на сестра Жекова в „Откраднат живот”, а сега мнозина я канят да стане действителна част от екип на здравно заведение.
„Благодарение на моята роля получих и предложение за работа в голяма варненска болница. Предложението беше съвсем сериозно, не на майтап”, споделя още развълнуваната Вачкова.
Директорът й предложил 4 бона, само за да стане лице на клиниката. Актрисата отказала, но признава, че е поласкана от жеста.
„Каза ми: „Само с усмивката си можете да лекувате нашите пациенти”, разкрива тя. С нетърпение очаква снимките на новия сезон, за да влезе отново в кожата на сестра Магда Жекова. Отказва да издаде какво ще се случи с нейната героиня през следващите дни. Не се задавали обаче нито нова любов, нито ново осиновяване. В сериала влизат и много нови актьори и сюжетни линии, така че на героинята й няма да й остава много време за личен живот, предвид натоварения график в болницата.
Вачкова защитава и героинята си, която критикуват, че е твърде любопитна: „При нея всичко е в името на доброто, на болницата, на колегите. Тя не е лош човек, просто е загрижена”.

Публикувана на
20 Януари 2020 година