Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Млад мъж поръчва на жена си какво иска за вечеря и се... беси

Видяна: 65600 пъти

Самоубийството или убийството на Радослав Делев от село Първенец е станало заради 250 хиляди лева. Вероятно това е причината, заради която 31-годишният мъж е открит мъртъв.
Според запознати мъжът, който е имал няколко фирми, е имал дългове към частни лица и институции за много пари. На ужасяващата гледка как е увиснал, обесен с въже на дърво, се натъкнала съпругата му Мария.
Цял ден той не се прибирал вкъщи и тя се притеснила, не се прибрал и през нощта. През деня се обадил на жена си и й казал какво иска тя да му сготви за вечеря, но не се появил. Тя многократно го търсила безуспешно по телефона. Накрая се обадила в полицията.
На сутринта на черен между селата Марково и Беласица Мария сама го открила.
Близки на семейството коментираха, че това "самоубийство" е много подозрително, тъй като Радо е имал фобия и страх от високото и не би се покатерил върху дърво. Освен това не бил оставил и предсмъртно писмо. Човек, който се самоубива, не поръчва на жена си какво да му сготви за вечеря, смятат те.
В селото се говори още, че има вероятност в мистериозната смърт да са намесени хора от групировки от Чехия или Полша, с които е имал финансови взаимоотношения.
Разследващите, обаче, са категорични, че става въпрос за самоубийство.
Той оставя детенце на година и половина и млада вдовица. блиц

Публикувана на
20 Януари 2020 година