Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

За кои понеделник е критичен ден

Видяна: 29219 пъти

• Овен
• Един от дните, в които от една накриво казана дума или забележка ще пламнат свещени войни както у дома, така и на работното място. Не бъдете толкова критични към околните. Коригирайте собствените си грешки. Спазвайте диета на всички нива. Внимавайте с изневерите. Прекъснете вредни връзки и контакти и направете посещение при специалист, ако имате един или друг проблем.

o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Телец
• Един от критичните дни за месеца, в който влизаме лесно в преразход на енергия сили, пари и средства. Не се препоръчва работа в екип. Трудно ще се разбере кой точно върши работата и кой шикалкави и бави топката в желанието да се изкара незаменим. Не бързайте с инициативите. Добре е да проведете консултации със специалисти по въпроси, за които не сте достатъчно компетентни.

o Работа 5
o Пари 4
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 5
• Близнаци
Днес трудно ще избегнете конфликтите, разправиите и бурните прояви на емоционална неудовлетвореност. Тази вечер сте на път да се скарате с всеки по незначителни поводи. Родените във втората декада да бъдат особено внимателни. Не започвайте първи разправиите, не влизайте в преговори, не планирайте участие в събрания. Където се съберат много хора ще има разправии.

o Работа 4
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
• Рак
Ден на празно бърборене, на дипломатично измъкване, на пререкания в местата, където се съберат много хора. Трудно ще постигнете консенсус дори и по взаимно изгодни начинания и проекти. Желателно е да проведете разговор на четири очи с капацитет в нужната ви област. Потърсете компетентно мнение по неотложните въпроси. Включете резервите на пълна мощност.

o Работа 4
o Пари 5
o Любов 6
o Късмет 4
o Здраве 5
• Лъв
Един от критичните дни за месеца, в който разправиите и неприятните разговори трудно ще се избегнат. Бъдете изключително дипломатични, ако искате да извлече ползи от общуването и с двата враждуващи лагера. Не взимайте страна в спор и се опитайте да туширате проблемите у дома и на работното място. Някой ви наблюдава от страни и в бъдеще ще ви повери отговорна работа.

o Работа 5
o Пари 4
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
• Дева
• Днес никой никого не слуша, а се опиянява от собствените си изказвания и мисли, които може и да не са верни. Не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Работете самостоятелно. Където се съберет повече хора ще прескачат искри и работата ще зацикли. Водете само двустранни преговори и отложете за 22-и взимането на важни решения. Вечерта ще е напрегната, очертават се скандали.

o Работа 4
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
• Везни
• Днес всичко се приема прекалено емоционално. Реакцията е първосигнална. Очертават се конфликти по незначетелни поводи на работното място и у дома. Ще се разменят упреци и неприятни реплики, които после ще изискват извинение. Ще се влиза в непремерени отношения и лични връзки. Един друг ще се настъпваме по мазола. Не влизайте в пререкания и разправии.

o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Скорпион
• Луната напуска вашия знак и бърза на среща с Марс. Аспектът провокира емоционална превъзбуда и тенденция към взимане на първосигнални решения. От нещо дребно може да пламнат конфликти, които ще се разрастват и засягат доста хора. Желателно е да се срещнете на четири очи с капацитет в интересуващата ви област преди да вземете каквито и да било генерални решения.

o Работа 4
o Пари 4
o Любов 6
o Късмет 5
o Здраве 4
• Стрелец
Един от критичните дни за месеца, в който е лесно да провокираш размирици, както на работното си място, така и в отношенията с околните. Не е време за забележки, за назидателни слова и натиск върху околните. Натрупаното напрежение ще ескалира и ще избие в агресия в най-слабите точки. Вероятни са нервни сривове. Препоръчват се консултации със специалисти.

o Работа 5
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 4
• Козирог
• Днес е нужна избирателност във връзките. Очертават се конфликти на работното място, а и от дома излизате с нерешени проблеми и някакво напрежение. Очертават се сблъсъци на интереси, амбиции и позиции, което ще постави съвместната ви дейност под въпрос. Голяма част от планираната работа няма да се свърши, а това ще отложи във времето доставки, поръчки и постъпления.

o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
• Водолей
Слънцето навлиза във Водолей в 14ч. 56 мин по Гринуич. Днес лесно се влиза в преразход на сили, чувства и средства. Не си мислете, че ще оправите света. Не влагайте прекалени усилия в работата, особено ако сте свидетели на неуредици. Настава напразно суетене. Трудно е да си намериш мястото, да получиш услугите, които ти трябват и да уредиш работата, която не търпи отлагане.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
• Риби
• Тежък, конфликтен и объркан ден, особено за родените в първата декада. Очертават се скандали на работното място, опити да бъдете изместени от важни и добре платени проекти и договори. Трудно ще се водят преговори. По-добре отложете срещите, от които очаквате много, особено ако там ще присъстват и преките ви конкуренти. Вървите по ръба на отношенията и губите предимства.

o Работа 4
o Пари 5
o Любов 6
o Късмет 4
o Здраве 4
Ч.Р.Д
Навлизате в лична година седмица, която ще наложи да са справяте с новите условия на средата, в която сте попаднали наскоро. Ще ви приемат с недоверие на новото работно място, ще трябва да се доказвате, да работите извънредно и да отстоявате правата си. Нищо няма да ви се даде даром, но в края на годината ще се похвалите с големи придобивки, с изгодни продложения и поръчки. Слънцето навлиза във Водолей днес в 14ч. 56 мин по Гринуич. Родените днес ще получат в дар умът на Козирога и нестандартното поведение на Водолея. Ще бъдат емоционални и лесно възбудими. Но всяка изживяна емоция ще ги превръща в творци, ще се излива в стихове и музика. Житейските промени ще стимулират артистичните им заложби. Тези деца ще бъдат фин барометър на ставащото в средата им. Добре е да канализирате огромната им енергия в някакъв спорт. Ще обичат конете. /монитор

Публикувана на
20 Януари 2020 година