Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

„Веска беше красива, с къдрави руси коси, клетата, бял ден не е видяла от тормоз!“

Видяна: 67000 пъти

Публикацията в книжния седмичник „Пловдивмедия“ „Веска, удушила мъжа си, не иска да излезе на свобода“, препечатана и в електронния всекидневник „Пловдивмедия“, предизвика бум от коментари във Фейсбук. Клетницата, търпяла с години мъж-насилник, спечели симпатиите на хиляди читатели. Всички я обявяват за жертва и призовават измъчената жена незабавно да бъде освободена. Публикуваме част от мненията от фейсбук-страницата ни, без редакторска намеса.

Катя КАЗАКОВА
гл. редактор


Ganka Chalykova Веска не е заслужила такъв живот! Беше жизнерадостно и добро момиче но явно живота се е подиграл с нея...
Vania Decheva То се търпи до време....идва момент, когато всеки си намира майстора. В случая е станало пак по негова вина. Пуснете жената...невинна е да си изживее старините.
Петър Станков Боже мой, тази жена ми беше клиентка. По културна и възпитана жена, като нея рядко съм срещал. И винаги сама мъкнеше много чанти с които пазаруваше от била. И за какво, да храни и пои някакъв изрод. Тази жена не заслужава да е задържана. Има ли някъде подписка да се събира, или ако трябва в съда да отида, за да е подкрепим.
Emiliq Vasileva Кипнало и е на жената, то се търпи до време. Пуснете жената поне да изживее старините си на спокойствие.
Надежда Чакърова Ох милата изглежда толкова изтормозена, дано я освободят и да има справедливост.
Живка Копринкова От 43г познаваме Веска-беше красива, с къдрави руси коси, учтива, умна, отлична майка, уважителна, всеки ще поздрави, работеше още, но след смъртта на сина си се затвори в себе си, още повече, че изродът си имаше любовница с 26г по-млада от него от близо 10-12г и милата Веска бял ден не е видяла, то оргии, то купони заедно с майката и бащата на к,,,,,а, обсебиха всичко, а нея натириха в една стая и всеки ден караници, бой и тормоз-накрая тоя опуйчен мръсник преписа къщата на любовницата си ,в която Веска живее повече от 50г. Мръсницата ,която го използваше за всичко .му окраде и пари и имущество и за всичко е виновна тя, защото преди да се появи ,те бяха семейство за пример. Затова Веска е невинна, освободете я, направете подписка в нейна защита, тя е жертвата, а не изродът. Дано я освободят-тя не заслужава такъв край…
Мария Николова Всички изроди като този заслужават смърт. Много леко се е отървал
Nina Atanasova ПУСНЕТЕ ЖЕНАТА
ЧАШАТА НА ТЪРПЕНИЕ И ТОРМОЗ
Е ПРЕЛЯЛА.
Svetlana Rangelova Който не е преживял психически тормоз , не знае какво мъчение е. Много го е търпяла. Пуснете жената. Защо мъжете се мислят за голями мъжкари, като бият или гонят жените си?
Светослав Мартинов Изроди. Пуснете жената. Тя вече достатъчно е страдала. Да беше претрепала този урод по- рано ! Малко му е. Дано изгние в ада!
Bobi Bobi Беатрис Иванова, само ти обвиняваш тази жена. Удушила го е от безсилие. Кипнало й е след толкова години тормоз. Ако го бяха осъдили след това щеше да продължи да я тормози. Всички, които посягат на живота на някой умишлено трябва да се осъдят по този начин. А ако той я беше удушил от ярост, какво става - умира добър човек, за да живее изрод!
Velichka Nikolova Такива изроди, това заслужават!!! Пуснете жената, и въведете драконовски мерки за домашното насилие!!! В тази скапана държава, всяка втора жена е жертва на домашно насилие, и никой нищо не прави!!!
Елеонора Димитрова-Еци За домашното насилие, няма никаква защита, за жената съм, пуснете я и оправете законите, че са гола вода!!! С право си го е заслужил изрода
Bobi Bobi След като полицията и правосъдието не могат да се справят с такива изроди принуждават хората от семейството му да го направят. Браво на Веска - там им е мястото на тези гадове, които малтретират жените си и същевременно им изневеряват!
Елена Василева Изстрадала жена. Такива изроди за това заслужават. Няма закони за това много жени си отидоха. Тоя си е намерил майстора...
Маргаритка Василева Какви ли унижения е търпяла, за да стигне до там! Изчистила е света от един боклук! Такива като него, колко жени изтрепаха!
Atahac Georgiev Arabadjiev Жената не иска да я пускат бе малоумници! Убедила се е че затвора е по-добро място да дочака смъртта си! Няма такава държава!
Катя Богоева Герой!!!

Публикувана на
18 Януари 2020 година