Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Самозапалилият се асеновградчанин бил младоженец

Видяна: 55360 пъти

Самозапалилият се тази събота на пътя за с. Лясково над Асенова крепост асеновградчанин Радослав Ковачев бил младоженец. Малко преди да пристъпи към фаталния край пратил съобщение на любимата си, с което се сбогувал с нея. Двамата се оженили в началото на тази година. В петък вечерта са били в пловдивски ресторант.
"Да имаш такава жена до себе си е прекрасно", е написал той във Фейсбук профила си. Работел като охранител и редовно помпал мускули. Нищо не предвещавало такава трагедия. Радослав бил лудо влюбен. От постовете му в социалната мрежа става ясно, че е отдаден на половинката си, която е козметик в Асеновград.
"Ти си моята любов. Обичам те!", гласи една от последните публикации. Има също и снимка от 8 януари т.г., където двамата са показали брачните си халки с текст "Изгоряхме" с няколко сърца. Следват честитки на приятели за щастлив и семеен живот. Пак преди дни са се сдобили с домашен любимец, за което са се похвалили. Имали са и мотор, тъй като обичали да пътуват.
Каква е причината влюбеният охранител да се самозапали, разследващите тепърва установяват. Една от версиите е за проблеми от семейно-битов характер, казаха от МВР. И допълниха, че е образувано досъдебно производство. На този етап данните сочат, че става дума за самоубиство. /днесбг

Публикувана на
18 Януари 2020 година