Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

За кои петък ще е ден на изпитания

Видяна: 31640 пъти

Овен
Грешките в момента ще ви струват скъпо и дълго ще се плащат. Денят се свързва с желанието за реформи, но не и козметични. Всичко направено половинчато ще влоши положението, ще постави на изпитание професионалните ви и лични връзки. Очертават се провокации у дома и на работното място. И сексуалната енергия днес подкопава здравето. Мирувайте, не рискувайте излишно.

o Работа 4
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 3
• Телец
Ден свързан с насилието и с коренната реформа. Някъде капва последната капка, която прелива чашата на търпението. Съветът е да не провокирате околните, особено ако не знаете кой в какво положение се намира. По незначителни поводи може да пламнат скандали и да се развихрят семейни войни. Не правете забележки, не подстрекавайте и не участвайте в конфликти.

o Работа 4
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 4
• Близнаци
Ден на големи изкушения, на връщане към ситуации и хора, с които сте си обещали в миналото да приключите. Не е ден за запознанства и за участие в съвместни инициативи и дейности. Няма равностойност и равнопоставеност във връзките. Може да попаднете в изнудваща схема. Не взимайте и не давайте заеми. Внимавайте с алкохола и вечерта се приберете навреме.

o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Рак
11-и и 17-и са най проблемните ви дни за периода и ще даде в момента своите негативни рикошети. Попадате между чука и наковалнята. Ден на огромните апетити, на желанието да вземе и употребиш, без да се съобразиш с каквото и да било и с нуждите на другите. Денят се свързва с коренната реформа в начина ви на живот и в партньорските връзки.

o Работа 4
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 3
• Лъв
Денят носи предимства за тези, които дърпат конците, които организират водевила и театърът, в който всички ние сме статисти. Не водете преговори, не се обвързвайте с договори и обещания. Не участвайте в залагания, търгове и конкурси. Не давайте и не взимайте заеми. Всичко е нагласено, печели банката и някой стоящ в сянка. Неблагоприятно за годежи и сключване на брак.

o Работа 5
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
• Дева
Днес конкуренцията е убийствена. Рушат се стари норми и порядки, активизират се революционни промени в начина ни на работа и живот. Съветът е бързо да се напаснете на промените. Статуквото вече не е спасителната сламка, за която да се държите. Огледайте се. Не се поддавайте на гнева, нужна е разумна преценка на ситуацията, а не агресивно поведение.

o Работа 5
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 4
• Везни
Денят отваря огромни апетити. Властва хищническият подход на всички нива. Някой ще се умори да се бори с агресивната среда и ще купи еднопосочен билет. Денят отваря тайни рани в сърцето и в душата. Трудно контролираме личното си неудовлетворение и може да направим грешни стъпки. Днес и тълпата е неуправляема, а където се съберат повече хора ще прескачат искри.

o Работа 3
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
• Скорпион
Днес ще се действа безкомпромисно и от позиция на силата. Имате два вериянта. Единият изисква активни и безцеремонни действия там, където ножът е опрял до кокала, а другият съветва да останете пасивни докато бурята отмине. Не се знае кой път ще изберете, но не бива да давате газ и да натискате спирачки едновременно. Може да стигнете до душевна или физическа експлозия.

o Работа 5
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 5
• Стрелец
Ден на опасно прилепване към неподходящи хора, места и позиции. Навсякъде се заложени мрежи за наивници на всякаква възраст. По добре е да не сключвате нови договори и да не правите стъпки към нова сделка, ако нещо ви притеснява или не сте добре информирани. Четете дребния шрифт, не вярвайте на реклами и обещания и си отваряйте очите при покупки и инвестиции.

o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Козирог
Родените в третата декада може да бъдат въвлечени в стресови състояния или да бъдат изложени на изкушения, които ще ги вкарат в заробваща програма. Ден на коренната реформа. Апетитите са големи, конкуренцията прави своя ход и може да навлезе в личната ви територия. Днес в тялото и в душата се отварят тайни рани. Старата ви алергия към някого и нещо се събужда.

o Работа 4
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
• Водолей
Днес без битка няма победа. Апетитите са огромни. Ако не захапеш ще те захапят и употребят. Сексуалната енергия подкопава здравето и води към неравностойни и губещи връзки. Някой ще купи еднопосочен билет и ще напусне средата, която не му дава вече нищо. Съветът е да не се включвате в масови инициативи. Днес няма да оправите света, а и тълпата е неуправляема. Предстои тежък уикенд.

o Работа 5
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
• Риби
Днес властват насилието и огромните апетити. Тенденцията е никой с никого да не се съобразява. Всеки на своето ниво се опитва да постигне максималното. Ще прескачат искри, ще се сблъскват мнения и позиции. От конфликтите ви ще печели конкуренцията, а близките и партньорите ви ще страдат. Контролирайте змея на желанията, Съобразете се с желанията на тези, които обичате.

o Работа 5
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
Ч.Р.Д
Четворката като лична година ще ви донесе големи натоварвания, повишена отговорност в работата и в семейните връзки. Предстои остаряване и помъдряване. Чакайте деца и внуци. Планирайте разширение в дома и неотложни ремонти. Може да се разминете с почивката, но 2021 ще ви донесе повече свобода и заслужени екстри. Родените днес ще имат огромни апетити, ще се опитват да изместят братята и сестрите си от семейната хранилка и поилка. Ще бъде трудно да ги контролирате, по скоро те ще контролират вас. Определете отрано границите, които не бива да прекрачват. Ще имат нестандартен подход и ориентация в живота. /монитор

Публикувана на
17 Януари 2020 година