Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Глория и пловдивчанин ще вдигат сватба в Гърция

Видяна: 67352 пъти

Издокарана като за бал се разхожда посред бял ден примата на поп фолка Глория, видя HotArena. Певицата събра погледите с къса червена рокля, елегантно палто от лисича кожа и обувки на 15-сантиметров ток.
Акцентът в тоалета за лежерната разходка обаче бе малката дамска чанта, която е част от последната колекция на вече покойния моден гуру Карл Лагерфелд и се продава на цена 1857 лева.
Глория винаги е била почитател на скъпите вещи, същото важи и за автомобилите, в които се вози. Последната й придобивка е лъскава лимузина Ауди, която Гло, противно на очакванията, и за разлика от по-младите си колежки, шофира сама.
Запознати издават, че е за няколкостотин хиляди й била подарък от новия мъж в живота й - бизнесмена Йордан Джермански. Преди дни самата Глория призна, че е получила предложение за брак от своя любим и макар да е на 46 години, иска да бъде булка.
Очаква се двойката да мине под венчило през лятото на 2020, като церемонията най-вероятно ще бъде в съседна Гърция, където неотдавна тя си купи вила за чудо и приказ. Още отсега минала на спешна диета, за да извае перфектна фигура за сватбата, пише Ретро.

Публикувана на
16 Януари 2020 година