Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

6 топ тренда при ботушите тази зима

Видяна: 185800 пъти

Вижте кои са най-актуалните тенденции при ботушите за зима 2019-2020. От секси ботуши с връзки до тоталния хит този сезон - животинския принт. 6 топ тренда при ботушите тази зима.
Ботуши с много връзки
Едно от най-елегантните предложения за зимния сезон са ботушите с връзки. При повечето модели връзките започват около глезена и продължават по целия "чорап" на ботуша. Предимството на този модел е, че идеално очертава краката. Комбинира се чудесно с пола и рокля, но стои също толкова елегантно със скини дънки и тренчкот.
Ботуши с животински принт
Ще го кажем отново, животинският принт е топ тенденцията на сезона, която обхваща всичко - от принтове през обувки до бижута, чанти и аксесоари. Ботушите с животински принт не са за всеки вкус и определено попадат в категория "елегантни и предизвикателни". И все пак можете да намерите и по-семпли модели в кафяво, черно и зелено, чиято едва забележима релефна кожа да имитира тази на крокодил или змия например.
Широки ботуши
Силно повлияни от street стила в модата, широките ботуши могат да се съчетават добре с по-небрежна или небрежно-елегантна визия. Подходящи са за дамите с по-пълни прасци.
Гумени ботуши
Най-практичното предложение сред модните тенденции за зима 2019-2020 може би са гумените ботуши. Това обаче не са онези гумени ботуши, с които да ходите в градината.
Новите варианти са модерни и с приятен за окото силует. Разноцветните варианти са чудесни, ако сте по-разкрепостени в модата, а черните - за по-консервативните.
Ботуши с клиновидна платформа
При подметките на ботушите също има някои открояващи се тенденции. Едната са ботушите на клиновидна платформа. Свързваме клиновидната платформа предимно с летните сандали, но явно тази тенденция ще се откроява и през зимните месеци. Тези модели са много елегантни и доста удобни.
Ботуши с квадратен ток
Към удобните токчета за зима 2019 няма как да пропуснем квадратните. Те, разбира се, не изглеждат толкова елегантно, колкото тънките, но пък са по-практични. Ако ви се налага дълго да вървите, да стоите прави или просто трудно се задържате на токове, квадратните са чудесен избор за зимния сезон.

Публикувана на
16 Януари 2020 година