Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Режисьор прецака актьор, дал пари да получи роля във филм за Ботев

Видяна: 27267 пъти

Нова киновойна се заформи между режисьора Максим Генчев и актьорите Ники Илиев, Александър Дойнов и сина му Станислав, узна HotArena.
В началото на годината режисьорът на филма за Ботев обещал роля на Станислав. "Каза ми, че ролята е специално за мен. Щял да пише още и още, за да се получи желаната картина. Пишеше текстове, учех сценарии... Мина половин година и още нямаше развитие по въпроса. Виждах, че наближава 2020 и отново се свързах с него. Говорихме по темата ден преди да пусне официално съобщение, че моята роля е взета от Ники Илиев. Тогава му казах: "Ей, човеко, остава си, нали?". Не остана. А ние сме приятели - едно време татко и той са прекарвали време заедно, покрай ВИТИЗ и ученето. Не се прави така!", споделя попареният Станислав Дойнов пред Телеграф.
Той отказа да назове сумата, която е превел, за да подпомогне реализацията на филма. "Можеше да се разберем като големи хора, но това не се случи", допълва Дойнов. Генчев смятал да му даде ролята на Ботевия убиец, според легендата Джамбулет.
"Баща ми имаше предложение да се включи с малка роля във филма, но няма да го направи заради случилото се. Каква е гаранцията, че този път обещанията ще се спазят? Аз разбрах, че няма да играя от Фейсбук. Нелепо е.", завършва огорченият Дойнов.

Публикувана на
15 Януари 2020 година