Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Кучкова се уреди с 5 бона заплата

Видяна: 43240 пъти

Елена Кучкова стана счетоводителка, научи HotArena. Скандалната плеймейтка започна работа по специалността си в родния Пазарджик. Русото изкушение преди години завърши Пловдивския университет. Направи го почти с пълно отличие и сега жъне плодовете на успеха.
„Работя като счетотодителка в Пазарджик - потвърди тя пред „България днес” . Получавала 5 бона заплата. Хваща се на новата си месторабота преди повече от 2 години. Явява се на конкурс и е избрана сред десетки кандидати. Първоначално получава доста по-скромна заплата, но полага огромно старание, работи до късно, а понякога и през уикенда. Шефовете, които са чужденци веднага забелязват нейната упоритост и за награда в рамките на по-малко от година тя вече взима тройно повече от началното си възнаграждение.
Преди да започна работа в сферата на счетоводството Кучкова се изявяваше като модел. След като грабна титлата Мис Плеймейт сексапилната блондинка бе на гребена на вълната, участва в редица реклами и шоута.
След като се запознава със сегашната си половинка, се кротна. Спира да се появява по светски партита. Мъжът й е заможен бизнесмен в Пазарджик. Преди по-малко от година плеймейтката роди момиче, което кръсти Изабела.

Публикувана на
14 Януари 2020 година