Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Голямата щерка на Барак Обама засечена в оргия като в кочина

Видяна: 28960 пъти

Малия Обама е присъствала на диво домашно студентско парти в Лондон през изминалите почивни дни, по време на което е бил счупен прозорец и се е носила сериозна миризма на марихуана. 21-годишната дъщеря на бившия президент на САЩ Барак Обама прекара петък вечер купонясвайки със студенти в University College London, където е била поканена от стар познат от училище.
Оргията е била разкрита от друг човек, който е живеел на въпросното място. По думите му, купонът е бил "див". Поставайки в Туитър след партито, той пише: "Прозорец някак си беше счупен, къщата прилича на кочина.
"По думите на приятелите от училище на моите съквартиранти, който дойдоха вчера, Малия води доста див живот. Не мога да купонясвам толкова яко като нея и като хората ѝ". Попитан, дали той е способен да организира някога подобно парти, той отвръща: "Не на пушенето на марихуана в дома ми! Не на различването на текила в кухнята! ще бъде цивилизовано. Нищо подобно на онова, което се случи вчера".
Не може да се твърди, че самата Малия е пушила марихуана по време на партито. В миналото обаче е била заснета с доста подозрителна цигара в ръка.
През 2016 година, видео от фестивала Лолапалуза показа как тогава 18-годишната Малия си дърпа от доста тънка цигарка, която след това се предава на друг човек.
Тя е в Лондон заради коледната си ваканция, която прекарва заедно с приятеля си и британски милионер Рори Фаркюхарсон. Доста често се радва на посещенията си в баровете и ресторантите в лондонския район Ислингтън, където родителите на гаджето ѝ имат къща за 1.8 милиона британски лири. Двамата наскоро бяха заснети как обикалят квартала без около тях да се забелязват гардове. блиц

Публикувана на
14 Януари 2020 година