Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои ще са късметлии днес

Видяна: 33280 пъти

• Овен
Ден за старт на нови делови и творчески инициативи. Преградите са лесно преодолими, така че действайте и в посока на големите си притеснения и страхове. Лесно ще се справите с напиращата конкуренция, ще си осигурите услугите и документите, които ви трябват. Вечерта си поръчайте сън-прогноза. Планирйте за утре голяма крачка напред в бизнеса и в социалните контакти.
o Работа 5
o Пари 6
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 6
• Телец
Днес и утре правите стабилизиращ и печеливш ход. Прекрачете бариерите във вас и около вас. Може да влезете в нова среда. Дайте максималното от себе си. Концентрирайте се над най-важното, не се разпилявайте с дреболии и не се разсейвайте с погледи към чуждото. Тази вечер може да сънувате пророчески сън, пожелайте си го. Насрочете за утре важни делови срещи.
o Работа 6
o Пари 6
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 5
• Близнаци
На пътя ви са заложени ограничения и прегради. В този ден всичко при вас ще става по трудния начин. Ще спирате на всяка крачка, ще трябва да уреждате едни или други документи, да вадите разрешителни и да чакате нечие съгласие. Ще се охарчите. Но всичко, което уредите до края на деня ще ви помогне да влезете в нова среда и да вдигнете нивото. Тежка битка предстои.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Рак
Днес с лекота се отхвърлят съмненията и може да се направи крачка към нещо ново и промнящо живота ви към по-добро. Разбира се, че ще има несигурност, ще се появяват пречки и прегради, но те ще се окажат лесно преодолими, ако знаете какво искате и накъде сте тръгнали. Време е за старт на нови инициативи, за избор на нова професионална посока и лична мисия.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 6
o Късмет 4
o Здраве 5
• Лъв
Днес преодолявате с лекота всяка преграда и препятствие по пътя към важна за вас цел, работа и връзка. Не се възгордявайте, за да не изпуснете нишката и да се загубите в лабиринта от амбиции. Всеки е тръгнал с голямата кошница, но във вашата има място и за чуждата. С лекота правите полезни за околните личните си намерения и желания, а това ще ви осигури придобивки и предимства.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 4
• Дева
Насочете сили, внимание и ресурси към постигане на най-важната си цел. Преградите са само в ума ви. Не се притеснявайте, освободете мислете си и действайте активно в посоката, която ви е важна. Вечерта си поръчайте сън-прогноза. Денят ще ви донесе прозрение за истински важните неща в живота. Направете първата крачка и в любовта. Край с изчаквателният период.
o Работа 6
o Пари 6
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 4
• Везни
Ден за първа стъпка и първа целувка. И децата прохождат. Ще преодолеете с лекота всяка преграда, ще уредите натрупаните служебни и лични проблеми. Не се съмнявайте в силите и възможносите си. Тръгнете уверено към важната за вас цел. Водете преговори, уредете си срещи с бъдещи и настоящи партньори или работодатели и преговаряйте по интересуващите ви въпроси.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
• Скорпион
Ден за първа среща и първа целувка. Преградите са само в ума ни. Дайте воля на напиращите чувствата, стремежи и амбиции. Направете крачка към любовта, към новата си работа и лична връзка. Планирайте творчески командировки и делови срещи с партньори от страната и от чужбина. Тази вечер си поръчайте сън-прогноза. Интуицията ви работи с пълна сила.
o Работа 6
o Пари 6
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 5
• Стрелец
Венера вече ви гледа в пречупващ аспект от знака на Рибите. Навлизате в период на любовни недоразумения и атаки на болното място. На всяка крачка ще срещате преграда. Колеги и близки сякаш са се съюзили против намеренията ви. Денят е важен за нови начинания, но трудно ще направите първата крачка. Ден за гладуване, медитация и духовно прозрение. Ще сънувате пророчески сън.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Козирог
Край с изчаквателната политика. Тръгнете напред, чупете окови и бариери и си гонете целите независмо кой и какво иска от вас. Всяка цел е достижима, само не се разпилявайте и карайте нещата по степен на важност. Може да ви направят изгодно предложение, а и вашите оферти ще се приемат. Предстои вечер на откровение в чувства и намерения. Ще сънувате пророчески сън.
o Работа 6
o Пари 6
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 5
• Водолей
Днес една по една преградите падат. Преодолявате чувството си за несигурност и неувереност, парирате конкурент и постигате нещо, към което отдавна се стремите. Важното е да не се разпилявате в странични дела и дейности, а да се концентрирате върху основната си цел и посока. За утре планирайте важни срещи и преговори. Предстои ви да сключите изгодни договори.
o Работа 5
o Пари 6
o Любов 6
o Късмет 5
o Здраве 5
• Риби
Луната от Дева е в опозиция на Венера от вашия знак. Очертават се проблеми в любовта и в чувствата. Партньорите ще се опитват да ви налагат избора си или ще ви оставят да се справяте сами в критичен момент. Ще срещате съпротива при всяка самостоятелна крачка. Днес ще си проличи от кого сте си позволили да зависите и кой се опитва да направлява живота и личния ви избор.
o Работа 6
o Пари 6
o Любов 6
o Късмет 5
o Здраве 4
Ч.Р.Д
Навлизате в една от най-силните си години. 2020 ще бъде за вас година 1-ца, определяща едно ново начало в бизнеса, в любовта и в живота. Сега е момента да се ожените, да се преместите на по добра работа или в ново жилище. Някой чака и бебе. Уредете имотни и наследствени дела, започнете нова работа, сключете нови договори, регистрирайте фирми и патенти. Сега и около 17 март късметът ви ще работи с пълна сила. Родените днес са надарени с амбиции, дарби, таланти и възможности над средното ниво. Ще имат златни ръце, а и умът им ще изпреварва мислите на другите. Те просто знаят кое как се прави. Може да станат известни изобретатели. Открийте и развийте дарбите им. Само в любовта ще имат проблем, ако не намерят своята половинка родена под Дева.монитор

Публикувана на
14 Януари 2020 година