Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Папи Ханс си навири носа, надменен е

Видяна: 23920 пъти

Константин Трендафилов, известен повече с артистичния псевдоним Папи Ханс, се е взел за голяма звезда, оплакват се почитатели на творчеството му. Той се държал надменно с феновете си, дори с малките деца, снимки и автографи също отказвал с голяма досада. „Изкара три хита и вече се самозабрави!”, възмутени са свидетели.
Напоследък в интернет форумите много хора се оплакват от поведението на риалити звездата. Той е станал направо неузнаваем и от някогашното позитивно и усмихнато момче, се е превърнал в надменен пуяк, твърдят десетки възмутени от него.
„Видях на новогодишния концерт в града ми т.нар. Папи Ханс. Изключително неприятен тип. Къде тръгнал и той концерти да прави - има 3 песньовки на кръст и с имитации на други се опитва прави шоу. По принцип ми е неприятен, но ми стана още по-противен със звездеенето си. Приключи си изпълнението и слезе от сцената. Маса народ отиде зад сцената - кой за автограф, кой за снимка, а фръцльото се фръцна и си замина. Този келеш не знае ли, че е известен именно заради тези хора”, коментира недоволна дама.
Друга пък допълва следното: „Моите впечатления от него напълно съвпадат с горните. Доста често идваше в сградата, в която работя. Двама-трима колеги съвсем учтиво го помолиха за снимка или автограф за децата им. Държа се изключително надменно и със супер нежелание се съгласи на една снимка. Скоро гледах повторение на предаването „Черешката на тортата”, в което участваше, и тъкмо бях прочела книгата му „Затвори сърце". Направо не мога да повярвам, че Константин Трендафилов и Папи Ханс са един и същ човек! Какво е станало с него – защо е започнал да се държи така?”

Публикувана на
13 Януари 2020 година