Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Злодеят разказвал ухилен как заклал и после изнасилил Андрея

Видяна: 53280 пъти

Шокиращи подробности станаха ясни около убийството в Галиче, което потресе България. Злодеят Аксел се подсмихвал, докато описвал как заклал и после изнасилил 18-годишната Андрея си, пише "Конкурент".
Разследването установило, че между неканения гост и жертвата, която била по-голяма от нападателя си и на години и по ръст, е имало кратка борба. Ръцете на девойката били нарязани от нож. При огледа дори виделите какво ли не криминалисти били шокирани. Циганинът е блудствал с жертвата си, след като й прерязал гърлото, а след като тя издъхнала в агония, взел всичките й пари - момичето било получило наскоро обезщетението си, които дава държавата на дете на разведени родители, отделно от това баща й бил изпратил пари от Англия, където е на гурбет.
Вчера в социалните мрежи жители на Галиче припомниха, че при управлението на Ценко Чоков не е имало толкова брутални посегателства над местни жители. По ирония на съдбата обаче къщата, в която Аксел живеел преди да бъде арестуван, била облепена с предизборни материали на Чоков. Сега е останал само един плакат - той бил закован, затова трудно можело да бъде свален.
Хората в Галиче са изтръпнали и смятат да съберат подписка, чрез която да се настоява за изселването на фамилията на убиеца далече от селото.
„Това е един ужас, в който ни въвлече някакъв психопат. Брат ѝ е едно тяло, което няма душа. Баща ѝ е още по-зле.“ Това заяви майката на братовчеда на Андея, който пръв е намерил момичето. „Искам го в ръцете си жив. Това, което е направил, това да му направя. Глава за глава. Детето ми не може да спи. На лексотан и диазепан е. Той (Аксел – бел. ред) има криминално минало. Защо са го пуснали. Защо, защото е бил пълнолетен. Да порасне и да извърши ново зверство. Това ли заслужаваме. Ние, които сме оставили държава си, за да ги отгледаме“, вайка се още тя.
От своя страна синът ѝ заяви, че сигурно цял живот ще помни случилото се. „Няма закони в България. Те влизат в затвора за 5-6 години за убийство и излизат завършени убийци. Доживотна присъда искаме“, заяви момчето. Лелята на Андрея се е върнала от чужбина. В нейния дом Андрея е живяла, докато бащата е бил в чужбина, учила е в местното училище. "Как може да се чувстваш, когато ти убият детето, което си отгледал. Той не уби един човек, той уби четири човешки живота. И искат да го пуснат. Ами той ще излезе престъпник, още по-зрял, в силата си. Това не трябва да се позволява. Тези малки дечица, които минават, как да живеят", не е на себе си лелята Невена. Братовчедът Асен е бесен: "Искаме доживотна присъда. Той не е дете, той е изрод. Изрод уби дете. Миналата година почти уби един бездомник до смърт и не знам защо е на свобода. Като излезе на свобода ще убие още хора. Той няма съвест. Всички хора в селото се уважаваме. Не съм подозирал, че нещо такова може да стане".
В същото време се появи и дядото на Аксел и влезе в словесна битка с лелята. „Аз не съм аз виновен. Ние го отгледахме, но не сме знаели, че е убиец. Той си е имал баща, майка, по чужбина са. Ние не сме виновни. Аз убиец ли съм, кажете ми кого съм убил. Той не е стоял тук в махалата, живеел си е в българската къща. Той при нас не стоеше“, нареждаше мъжът. Възрастният човек също иска най-тежкото наказание.

Публикувана на
13 Януари 2020 година