Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Изнасилвачът на 190 мъже бил на мама нежното момче

Видяна: 25440 пъти

Майката на 36-годишния британски престъпник Рейнхард Синага, която е наричан "най-чудовищният изнасилвач в историята на Великобритания", разказа за семейството си. Според нея тя не може да се насили да повярва, че синът й е извършил тези престъпления.

В началото на януари в Манчестър осъдиха 36-годишния британец с индонезийски произход на доживотен затвор. Според разследващите той е извършил сексуално насилие срещу най-малко 190 мъже, особено обичал да изнасилва хетеросексуални. В четири отделни съдебни заседания той беше признат за виновен за 136 изнасилвания, осем опита за изнасилване, 14 случая на сексуално посегателство.
Майката Нормовати разказва пред The Sunday Times, че се опитвала да го убеди да се върне у дома в Индонезия, за да се занимава със семеен бизнес, тъй като съпругът й е стар. Семейството живее в милионерския град Депок, който се намира южно от Джакарта. "Ние сме добро християнско семейство, което не вярва в хомосексуалността. Той все още е мое дете", плаче Норматови.
Синага, бивш аспирант в университета в Лийдс във Великобритания и най-големият от четирите й сина, бил „нежно момче“ със страстна любов към четенето. Получил добро възпитание, проявявал интерес към ученето, рядко напускал къщата, не участвал в боеве, умеел да свири на пиано. Пристигнал във Великобритания със студентска виза през 2007 г., платена от родителите му.
Той е дрогирал своите жертви, изнасилвал ги е, докато те са били в безсъзнание, като е записвал извращенията с камера. Всичко това се е случвало в апартамента му в центъра на града. Излизал в малките часове на деня на лов за жертви, търсейки самотни млади пияни мъже в районите около нощните клубове близо до жилището му.
блиц

Публикувана на
13 Януари 2020 година