Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Андрея първо заклана, после изнасилена от цигането-злодей

Видяна: 60360 пъти

Изплуваха шокиращи подробности за зверското убийство на Андрея от Галиче, които разкриват нечовешката психика на убиеца. Оказва се, че момичето е било зловещо пребито, преди изродът да пререже гърлото й. След това тя е била изнасилена, пише ZovNews.

Арестуваният за зверството 17-годишен Аксел Олеков предполага, че тя е била мъртва, когато я е изнасилил. Той влязъл през прозореца на мазето в къщата на Андрея. Почукал на вратата на антрето. Тя не му отворила, звъняла на братовчед си. Вероятно са провели някакъв разговор със цигането, след което той й се е нахвърлил.
Полицаите в Бяла Слатина са потресени от подробностите покрай случая. В Галиче също хората са шокирани и още не могат да повярват какво е станало. В същото време стана ясно, че злодеят който направи самопризнания за жестокото убийство на Андрея от с. Галиче, е завършил само първи клас. От 10 години не е ходил на училище, има и криминални прояви. Според местните е агресивен, тъй като участвал в побои, предава БНТ.
"Моят внук не е рецедивист. Нищо не знам. Родителите му са в чужбина. Оставили са го при мен, аз го гледам", заяви дядото Олег Красимиров. От думите му стана ясно още, че Аксел живее в къщата на родителите си, но всеки ден ходи да обядва при него. "Никакви отношения не е имал с Андрея. Смятаме, че е невинен, защото е не е вярно това, което говорят", каза още възрастният мъж.
„Което е жалко, че сме отгледали този злодей. Чак линч не, но може да организираме подписка и да изгоним семейството. Ако е той. Надяваме се да не сме отгледали такова чудовище“, потресен е селянин от Галиче.
„Андрея беше момиче за пример“, каза съученик на убитото момиче. Според всички нейни връстници тя е била много примерна, добронамерена към всички.
блиц

Публикувана на
12 Януари 2020 година