Новина от категория България
Архив на публикациите

Голямата любов на закланата ученичка Андрея

Видяна: 91320 пъти

"Най-доброто нещо, което съм направил в живота ми е това, че те срещнах. Най-добрият подарък, който съм получил в живота ми е твоята любов и най-доброто нещо, което някога ми се случвало е , че те обичам!" Това са думи на Мирослав Илиев към убитата Андрея от 1 ноември 2018 година.

От профила във "Фейсбук" на момчето става ясно, че двамата са имали дълга и безоблачна връзка, изпълнена с много любов и разбирателство. Двамата са били заедно няколко години и постоянно са споделяли снимки, които показват колко са били щастливи. "Светът има голяма нужда от хора като теб, красавице" са други мили думи на Мирослав към приятелката му.
Роднини и приятели на убитата Андрея направиха важни разкрития от фаталната нощ. В последното денонощия много нейни близки заляха мрежата със снимки и жалейки. Те поискаха смърт за убийците на момичето.
Вчера полицията задържа 17-годишен жител на Галиче като извършител на бруталното убийство на 18-годишната Андрея. Той се казва Аксел О., а Ангел. С братовчед му Д.О били задържани и разпитвани с часове за бруталното убийство. Накрая злодеят рухнал и направил самопризнания, показал и ножа на криминалистите. Според местните, има задържан и втори човек като съпричастен по случая, а Д.О. е освободен. блиц

Публикувана на
12 Януари 2020 година