Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Как ще е тази година предрича Гьокчен

Видяна: 50080 пъти

Илиана Чаушева, по-известна като Гюкчен, е родена в град Пещера. Ясновидката е потомствена лечителка вече седмо поколение, психолог, специалист по традиционни системи за лечение с елементи на енергоинформатика. В началото на всяка година тя прави безпогрешна прогноза за идните 12 месеца както в национален, така и в международен план.

По нейни думи 2020 година ще бъде като предходната 2019-а. Гюкчен смята, че ще се разминем със сериозни бедствия. „България е застрахована от такива катаклизми. През пролетта и през август ще има бедствия, но не са толкова застрашаващи. Трябва да се изчистят коритата на реките за пролетта и трябва да се вземат сериозни мерки, за да не остане някое село пак под вода“, казва гадателката. Според нея светът вече е навлязъл в икономическа криза, но 2020 година финансово ще бъде добра за българите. „През 2021 година ще има атаки по нашите банки, но се надявам да не стигаме до голям крах. 2020 година е добра за българите, ако се обърнат в личен аспект и работят върху себе си, за да върнат доброто в себе си – тази година ще бъде рестартова за тях", смята Гюкчен. Тя прогнозира, че новата година ще бъда съдбоносна за Европа, тъй като до финала й ще се реши кой остава и кой си тръгва от Европейския съюз. На фона на множеството протести в България през миналата година Гюкчен пророкува, че в това отношение новата ще бъде по-спокойна и мирна. Чаушева обяснява, че вероятно март ще бъде най-стресов за българите.
„2020-а е лична година за хората. Те трябва да работят в личен аспект, вътре в семейството си, за да могат да си върнат семейните ценности. Това е годината на семейството, на просперитета на фамилията. Който не е семеен, може да се ожени, който няма деца, може да има. Това е много силна година в личен аспект, не в политически. Всяко семейство, което иска да промени нещо в живота си и да тръгне към по-добро, сега е моментът да го направи.
Проблемите трябва да се решат до март, защото дотогава над България има много тежки вибрации и това не рикошира в политиката, а върху семействата. Трябва по-плавно да мине този период, защото той е на разногласията. Тежките вибрации притискат хората и те изпадат в депресии. Ако хората пренасочат вниманието си от безпаричието и скандалите, в следващите 10 години могат да програмират семейството да бъде в отлична форма", обяснява ясновидката.
В световен мащаб Гюкчен прогнозира, че конфликтите в Сирия ще продължат и ще се задълбочат. Според нея бежанската вълна ще продължи чак до 2036 година. „Всичко е заради петрола. Заради черното злато се води войната. Трета световна война съществува, просто се води по друг начин“, заявява гадателката.ретро

Публикувана на
12 Януари 2020 година