Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Годеж след мъжкото хоро в Калофер

Видяна: 38960 пъти

Влюбен мъж предложи брак след леденото хоро във водите на Тунджа. 29-годишният Кирил Темелакев от София падна на колене пред чаровната Анелия и пред камерата на бТВ и я остави без думи след като я запита: „Ще се омъжиш ли за мен“. Тя помълча за кратко, след което побърза да го стопли с „Да“ и страстна целувка. Това е най-романтичния годеж, коментираха приятелите им.
„Не очаквах. Изненадата е огромна“, сподели девойката. „Днес се навършват шест години, откакто сме заедно. Надявам се тази дата да ни носи късмет и да продължим напред“, добави Кирил, който бе сред смелчаците влезли в Тунджа в Калофер, за да се хване на мъжкото хоро.
„Ние сме 6-милионна нация и не трябва да се делим. Трябва всеки българин да се гордее с произхода си!“, заяви младият патриот.
„Не забранявам на Кирил да влиза в ледената вода, защото това е уникална емоция, която го прави щастлив. Аз също се радвам. Заразителен ентусиазъм има. Вече втора година сме тук. Не може да се опише с думи, а днешният Йордановден е още по-специален“, сподели бъдещата булка. флагман

Публикувана на
06 Януари 2020 година