Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Снахата на кмета на Пазарджик се обесила с колана на халата си

Видяна: 59200 пъти

Съдията от Районния съд в Пазарджик Майа Попова се е самоубила по много жесток начин - обесила се е с колана на халата си за баня. Засега не е ясно каква драма се е разиграла в живота й, за да стигне до фаталната стъпка.
 Юристката бе открита мъртва в четвъртък, съобщи Биволъ. Снощи от МВР потвърдиха, че в Пазарджик се води досъдебно производство след смъртта на магистрат. Съпруга е на брата на кмета на Пазарджик Тодор Попов.
Има доста бурно минало - тя бе осъдена на 2 години пробация, след като преди 4 години я хванаха да кара мъртвопияна - с 5,02 промила алкохол в кръвта. На път за работа се е блъснала с колата си в спрял автомобил. Тогава изпадна в кома.
От години имала проблеми с алкохола.
Това е втора мистериозна смърт около Тодор Попов. Шефката на кабинета му в миналия мандат Татяна Стоянова беше убита на 12 януари 2015 г. с пет куршума. Красивата и заможна общинарка беше застреляна пред гаража на кооперацията в центъра на града, в която живее.
Тогава упорито се говореше, че ликвидирането й е предупреждение към градоначалник, който е на власт и в момента - Тодор Попов.
Коментари от страницата ни във фейсбук:
Yordan Milanov Вярва ли някой на тези глупости..Просто е убита...
Иванка Спирова НИЕ Всички сме малоумни и " Вярваме"...
Mariana Pilyova Това ли е версията?

Публикувана на
14 Декември 2019 година