Архив на публикациите

Щастлива баба ще пътува на круизен кораб доживот

Видяна: 25440 пъти

86-годишна жителка на Флорида прекарва вече девет години в морски пътешествия и живее на снежнобял круизен кораб. Мама Ли, както ласкаво я наричат пътниците и всички членове на екипажа на снежнобялия кораб, имала щастлив живот: петдесет години взаимна любов с банкера Ли Уотчестър минали, изпълнени с нежност и радост.
През 1997 г. съпругът й умира и я кара да му обещае на смъртния одър, че ще се радва на живота, без да се отдава на печал. Казал й: никога не променяйте навиците си и продължи да пътуваш, както го правехме някога заедно. Докато бил жив двамата обожавали да пътуват и в продължение на пет десетилетия ходили на морски круизи цели осемдесет и девет пъти. Днес мама Ли отдавна е надвишила семейния рекорд и е посетила повече от сто различни страни по света, плавайки почти със същия великолепен лайнер. Тя продава семейното гнездо и харчи всички приходи за необичайното си хоби. "Ще си отида на този кораб и съм щастлива, че сбъднах мечтите си", твърди мама Лий.
Корабът, на който тя прекарва дните си, е предназначен за повече от шестстотин членове на екипажа и хиляда и петдесет пътници, за които са предвидени удобни каюти, отлични ястия от професионални готвачи, концертни програми, плуване в басейна, игри и всякакви други забавления.На борда има лекари, които наблюдават здравето на Лий и другите пътници.

Публикувана на
11 Декември 2019 година