Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Шеф даде за Коледа по $50 бона на 198 служители

Видяна: 65560 пъти

Как щедро да постъпят преди Коледа даде пример на пловдивски фирмени босове, директори и кметове скромен шеф. Почти 200 служители на американска компания за недвижими имоти имат 50 000 причини да бъдат по-щастливи тази Коледа. Просто коледните им бонуси възлизат на по 50 000 долара за всеки.
Шокиращото съобщение бе направено от любимия им шеф по време на коледното им парти, докато служителите получаваха червени пликове.
Компанията от Мериленд направи най-голямата коледна изненада, обявявайки, че ще раздаде бонуси в размер на 10 милиона долара на своите 198 служители - така на всеки се пада по 50 000 „гущера“.
Фирмата St. John Properties, занимаваща се с недвижимо имущество в американския регион Среден Атлантик, заяви, че бонусите са във връзка с успеха на фирмата да разработи офис от 20 милиона квадратни фута, както и големи складове в осем щата от страната.
Изненадващите премии бяха обявени от основателя и председателя на компанията Едуард С. Джон в събота по време на годишното коледно парти на фирмата в Балтимор.
"За да отпразнуваме постигането на нашата цел, ние искаме да възнаградим нашите служители по такъв голям начин, че да окажем значимо влияние върху живота им. Благодаря на всеки един мой служител за неговата здрава работа и себеотдайност", каза признателният им шеф.
"Аз може да съм на щурвала на кораба, но вие сте онези, които го карате да се движи напред. Без вас, ние сме нищо", добави той.
„Пловдивмедия“ ще информира за подобна щедра постъпка на всеки пловдивски фирмен бос, директор или кмет. Очакваме сигнали от приятно сюрпризирани от тях служители.

Публикувана на
11 Декември 2019 година