Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Най-големите скандалджии

Видяна: 19581 пъти

Кои са най-големите скандалджии в зодиака:
1. Овен
Скандалът с Овена е истински кошмар. Той е способен да нагрубява крайно. Крясъци, плам, тряскане на врати, викове, обиди, хвърляне на предмети – може да очаквате всичко от него. Фитилът на Овена е къс и пали лесно. Дори да става въпрос за нещо дребно, той ще заплаши с раздяла завинаги. В редките случаи, в които остави опонента си да говори, няма търпение той да приключи, за да му изложи тезата си, която винаги е в негова пълна противоположност.
Аргументите му са неизчерпаеми. Понякога обаче се отегчава и напуска спора по средата му, без да каже и дума. Това не е обида или пренебрежение – Овенът знае, че ако остане, само ще влоши нещата. Напускането му е единственият начин от този скандал да се роди нещо конструктивно.
След като страстите затихнат, е добре да поговорите отново, да се извините един на друг, макар че Овенът няма да се извини напълно. Направи ли го, ще е с половин уста, просто защото не обича да признава, че не е бил прав или че е прекалил.
2. Телец
Жена или мъж Телец – няма никакво значение. В даден етап от комуникацията вие със сигурност ще стигнете до така любимия им скандал. Телецът трупа негативни емоции бавно и методично и не бърза със скарването. Той избухва точно тогава, когато изобщо не го очаквате. Рогатата му натура ще прояви завиден инат и решителност в спора. Остър и прям, той няма да премълчи нищо. В рамките на скандала Телецът ще сподели на висок тон неща за вас, които дори не сте и подозирали. Въпреки че викат и крещят, те спират, за да изслушат опонента. След като се изкаже, те реагират и с професионална точност нацелват слабостите му. Скандалът е грандиозен, но винаги се движи по темата. Телецът не обобщава и не говори за минали събития. Остър и прецизен, той ще ви спретне скандал, достоен за Оскар.
3. Дева
Мъжете Деви са по-сприхави от жените. Дамите мълчат и трупат, докато мъжете вдигат скандал дори за най-малкото. Педантична и изискваща, Девата има вродено чувство за справедливост. Ако то бъде нарушено, горко на човека срещу нея. Аргументите, които използва, ще ви учудят искрено.
Представителите на тази зодия запомнят дори най-дребните детайли от най-далечното минало и ги използват в точния момент. Те са способни да ви ударят там, където най-боли. Обикновено скандалът завършва с победа за Девата и разплакан опонент.

Публикувана на
09 Декември 2019 година