Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

100 кила крие, че са гаджета със секретарката на разжалвания депутат Суджука

Видяна: 20040 пъти

Секретарката на разжалвания депутат Живко Мартинов-Суджука е гаджето на 100 Кила, узна HotArena. Бдителни фенове разкриха, че Олга Пейчева от Добрич е мистериозната дама на сърцето на рапъра. Двамата са заедно поне от две години, на варненецът упорито криеше завоеванието си.
Папараците уловиха влюбените гълъбчета на бензиностанция още в края на 2017 година. Шармантната млада дама е засичана с изпълнителя по дискотеки и музикални събития, но официалното й представяне пред камерите бе преди броени дни на на премиерата на автобиографията на Килата "Свободен" в столичен мол. Те се появиха облечени в еднакви пуловери на известна световна марка. Преди време в интервю Явор Янакиев призна, че е открил жената на живота си. Той сподели, че й е благодарен за подкрепата, която му дава. "Тя е много специален човек, който обърна света. Имам грешка към нея, която се надявам с времето да оправя. Когато мисля за нея, всичко в мен се свива, споделя рапърът.
Той е на път да стане добрички зет, тъй като семейството на изгората му е от там. Бащата на Олга доскоро бе зам.-председател на Общинския съвет в Добрич от НФСБ. Сега той се подвизава в Народното събрание, но длъжността му остава тайна.
Половинката на Килата наскоро бе разпитвана като свидетел заради работата си при ексдепутата от ГЕРБ Живко Мартинов. Разпитът й бе поискан от защитата и продължи близо час в сградата на столичната улица "Черковна". Още с влизането си в съдебната зала Олга впечатли присъстващите с дългите си пърхащи изкуствени мигли и скъпарския си парфюм.
33-годишната блондинка отвърна на въпроси за длъжността на татко й, че не я знае. Разказа, че заработвала като технически секретар във фирмата на Мартинов за отдаване на имоти под наем. Движела маркетинга и вземала 400 лв заплата за пълен работен ден. Живко Суджука дори й издал пълномощно да го представлява пред Министерството на земеделието, но не стана ясно дали се е възползвала от него. Тя се застрахова, че отношенията й с него са само служебни. Задачите й били да посреща гости, да им прави кафе и да изготвя работен график. През годините е изкарвала прехраната си като служител в местното ВиК, а от известно време помага на евродепутата Вмил Радев.

Публикувана на
09 Декември 2019 година