Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Мъйнов пак се ошишка

Видяна: 24339 пъти

Руслан Мъйнов е поредната звезда, която се провали в отслабването си с гастрален пръстен. Актьорът отново е много напълнял и е заковал кантара на критичните за ръста си 120 кг. Репортер на „Уикенд” засече усмихнатият бесарабски българин в един от столичните молове и остана потресен от теглото му. Той си е върнал свалените килограми в двоен размер.
Припомняме, че преди няколко години прибeгна до помощта на пластичната хирургия, за да намали теглото си. Сложи си пристягащ стомаха пръстен, вместо да се подлага на жестока диета. Подложи се на интервенция за поставяне на гастрален пръстен в клиниката на д-р Ангел Енчев в Пловдив и успя да смъкне около 30 кг от осанката си. С поставянето на пръстена рязко се намалява приема на храна, и съответно количеството поети калории. Пръстенът се имплантира в горната част на стомаха, точно под хранопровода. Той придава на стомаха формата на пясъчен часовник. Така количеството на храната, която може да го запълни целия, е буквално няколко супени лъжици.
Това удоволствие струва 10 бона. Решението се оказа временно и Мъйнов отново е върнал старите си килограми, че даже и отгоре.

Публикувана на
09 Декември 2019 година