Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

„Кривеше се като мадама на ринга срещу някакъв шкембер!“

Видяна: 18056 пъти

Боксовата легенда Серафим Тодоров коментира победата на Антъни Джошуа над Анди Руис в типичния си ексцентричен стил. Сарафа, който е от Пещера, а в момента е в Гермения при близки, призна, че е издържал да гледа само до третия рунд и е страшно ядосан. 50-годишният голям шампион твърди, че боксът вече се е превърнал в порно и участниците в него заблуждават зрителите, тъй като мачовете се нагласят.
- Г-н Тодоров, какъв е коментарът ви за победата на Антъни Джошуа над Анди Руис? Сигурни сме, че в Германия сте гледали мача.
- Гледах, разбира се, но това не е бокс. Превърнаха го в порно! Боксът беше по мое време. Сегашните не са боксьори, това са измекяри! Искам да ги попитам тези пари докъде ще ги докарат? Ще ги видим докъде ще стигнат... Доста хора с много пари умряха като кучета. На млади години си отидоха от този свят, заради подписан договор с Дявола. Боксът е мъжка игра, тези снощи тотално ме разочароваха.
- Джошуа не е ли заслужен победител?
- Грозна работа, това не е бокс. Едва издържах да гледам до третия рунд.
- Какво ви отказа?
- Това е порно, не е бокс. Ядосах се и смених канала на телевизора. Тези се продават за пари и само заблуждават хората. Това е смешна работа. Как ще се качиш ти на ринга и ще се правиш на Чарли Чаплин!? Aз като се качвах гледах да ги убивам, изяждах ги. А сегашните само гледат да правят чалъми. Това са измекяри на Дявола!
- Очевидно сте доста разочарован...
- Как няма да съм разочарован? Това не е бокс. Цял свят да гледа някакви дупедавци. Всичко е бизнес, правят го за пари. Даже за страшно много пари. Нагласят нещата. Докажи се като велик спортист, а не като велик дупедавец.
- Все пак бихте ли направили спортно-технически анализ на представянето на Джошуа и Руис?
- Всички видяха - Джошуа се кривеше като мадама на ринга. А уж е велик боксьор. Беше като мадама край кюфтето, пълно с ла*на! Нали си представяте, че ако бях аз, този изобщо нямаше да го трая. Щях да му изкарам ла*ната през устата!
- Малко е грозно да омаловажавате успехите на Анди Руис, който все пак победи Джошуа в първата им среща.
- Стига, моля ви! Този боксьор ли е, някакъв шкембер... Той не може да удря дори, само драскаше Джошуа.блиц

Публикувана на
09 Декември 2019 година