Новина от категория България
Архив на публикациите

Извънземни отвличат хора, твърди бг професор

Видяна: 27200 пъти

57 вида извънземни са описали изследователите, които са прибирали останки от паднали кораби. Това заяви астрофизикът Лъчезар Филипов, цитиран от в. "Телеграф". Има два или три типа, които приличат на чебурашки, защото са ниски и окосмени, обяснява той, позовавайки се на специални каталози с различните същества. Повечето обаче са като "голи охлюви", защото нямат окосмяване.

Масовият вид извънземни, описани в архивите, са високи 1-1.20 и приличат на гномчета, но има и десетина по 3 метра, разказва професорът. По редки са онези, които са като духове и се визуализират при контакт. Каталози Това са каталози, които са правени от лекарите. Те са били длъжни да знаят от какъв вид е съществото, за да е ясно как да реагират при неговото спасяване, коментира той. Според него, класификацията няма нищо общо с гущерите. За видовете извънземни разказвали архивите на НАСА и Пентагона.
За тях нямаол сезони. Ето защо вероятно отвличат хора и през зимата и са издържливи на аномалии. Когато е студено, човекът изпитва нужда да се облича с повече дрехи, даде пример ученият. Не им трябват шуби, но се говори, че имат нещо като ципа или гащеризон. Никой обаче не е видял гол извънземен. Нито пък замръзнал, казва астрофизикът. Предполага, че върху организма им оказват влияние редица фактори. Не случайно някои извънземни катастрофират и умират на Земята. Според него, възможно е някои същества да идват от планети с много ниски температури и да не могат да оцеляват при плюс 20 градуса.
Животът може да съществува и на друга основа, освен водната - амонячна, метанна, всякаква. Професорът дава пример с течен и кристализиран метан, спътниците на Сатурн и Юпитер, покрити с лед и вода. Ние трябва да разберем, че не сме богоизбраните. Информацията за извънземните, която е крита години наред, за едни ще е шокираща, но за други ще е нещо нормално, заключава Лъчезар Филипов.блиц

Публикувана на
08 Декември 2019 година