Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Андреа по гръб не пада, отвърна му на Митко Пайнера

Видяна: 30317 пъти

Скандалът между Андреа и бившият й продуцент инж. Митко Димитров продължава с пълна сила в социалните мрежи. Певицата отново използва своя профил във Facebook, за да се обърне към Димитров и фирмата му Пайнер.
"Димитре, Димитре... относно писмото ти. Аз само Теодора Андреева няма как да бъда, само от факта, че сега си написал това писмо до мен! Славата няма срок на годност, защото не славата ни прави изпълнители, а таланта, амбицията, хъса, но най-вече таланта", написа бившата половинка на Кубрат Пулев.
"Пишеш, че избягваш да се занимаваш с бивши твои изпълнители. И двамата знаем, че това не е така, имайки предвид подмолните ти номера! Да, отчаяна съм от това, че има още хора като теб в тази държава, прав си! Много съжалявам, че имаш още изпълнители останали, които заблуждаваш по твой начин! Аз се развивам и това си личи по международните проекти, които правя, за които още имаш да учиш", пише още Андреа и продължава:
"Да ме описваш като отхвърлена жена е меко казано смешно! Ти беше отхвърлен от мен преди време! Наистина концертът не ме засяга, прав си! Засяга ме само мръсотиите, които правиш към мен 4 години и затова реших да играя по твоята схема! Това, че накара едни талантливи момичета да пеят без пари на концерта ти, докато ти прибираш парите от билети и спонсори. Определено това е успех за теб, браво! А относно съобщенията, които ти написах, бяха с цел да се примирим! Но не и да се върна в залязващата ти фирма!"
"Исках да ти дам процент, за да ме оставиш да пея и да не заплашваш заведенията да не ме канят. Защото според мен по-добре беше да пробваме с добро, но не ми остави избор! Мога само да съжалявам, че се опитах да открия поне малко добро в теб. Извинявай за което! Не ме изкарвай, че завиждам на колежките ми, те се трудят като луди в името на богатството ти! Ти си за завиждане, но само ако бях в позицията на алчен човек", пише още певицата и завършва:
"Музиката е всичко за мен и винаги е било така ! Просто не случих на правилният човек! Пожелавам ти някой толкова борбен и истински човек като мен да те наследи, но този човек да бъде истински, доблестен, честен и най-вече да мисли за изпълнителите си!" днесбг

Публикувана на
08 Декември 2019 година