Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какъв ден ще е тази неделя

Видяна: 19703 пъти

• Овен
Ден на сърцето и сърдечните работи. Очертават се внезапни изблици на настроения. Таеното с месеци ще избухне за миг и може да разруши непробиваеми до момента връзки. Очертава се експлозивна вечер, внимавайте с алкохола и стимулантите. Студентите са неуправляеми. В цялата тази суматоха някои хора ще спечелят много от емоциите на другите.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 5
• Телец
Направете едно добро дело и съдбата ще ви възнагради с неочаквано прозрение и вдъхновение, с шанс да срещнете спонсорите си, да получите нещо желано и мечтано и да уредите финансов проблем. Родените в първите дни на зодията може да ударят джакпота в живота. Все пак не насилвайте късмета си и ако животът ви предложи нещо, не искайте друго. Днес молитвите се сбъдват.

o Работа 5
o Пари 4
o Любов 6
o Късмет 5
o Здраве 4
• Близнаци
Днес съдбата завърта своето колело, запраща някой надолу и издига друг до висините на триумфа и постиженията. Ще опитате и от жилото, и от меда. Сутринта е напрегната и рискова. Един ще загуби нещо и ще страда, а друг ще го намери и ще се зарадва. Ще намерите и нестандартен подход за излизане от трудна ситуация. Ще преодолеете бариерите на миналото. Облечете новите дрехи.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Рак
Не правете планове за деня. Нещо непредвидено ще изскочи и ще ви вкара в нов коловоз. Днес може да се спечели много, но и да се загуби, ако не си склонен да даваш, да обгрижваш и да споделяш това, което имаш и си на път да спечелиш. Ден на сърцето и сърдечните работи. Подкрепете близки и приятели в амбициозните им начинания и вие ще получите подкрепа.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 4
• Лъв
За родените до 1 август този ден носи пикове в емоционалното състояние и рискови случайности, които може да разрушат отношения важни за бъдещето ви. Внимавайте с техниката, не тръгвайте рано на път, спазвайте правилата и не подхващайте неприятни и болни теми за разговор. От нещо дребно може да възникнат проблеми и да се случат събития, които да объркат планове и намерения.
o Работа 4
o Пари 4
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Дева
Не правете планове. Ден на неочаквани и благоприятни обрати в живота на родените в първата декада. Съдбата ще елиминира конкурент, ще парира опитите на някой да ви навреди и подлее вода. Ще получите на ниска цена това, за което сте били готови да платите много. Може да ви хрумнат печеливши идеи. С лекота замествате титуляра в една житейска позиция. Оценяват достойнствата ви.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 6
o Късмет 5
o Здраве 5
• Везни
Не тръгвайте рано на път. Ден на неочаквани обрати, особено за родените в третата декада. Към обед може да получите вести и предложения, които може да променят из основи живота, работата и връзките ви. Нещо особено ще се случи и ще ви вкара в съвсем различни отношения. Тенденцията е загубите ви да се превърнат в преимущества. Длъжници ви се издължават, чакайте подаръци.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 4
• Скорпион
Днес съдбата завърта своето колело, променя отношения и връзки, поставя ни в ситуации, които ще изискват бързо решение и адекватна реакция. Някой ще спечели за сметка на друг, но като цяло ще бъдем излъгани в очакванията си. Не тръгвайте рано на път, особено ако условията не са подходящи. Не водете проговори за имоти и не финансирайте необмислени начинания.

o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Стрелец
Родените в последните дни на зодията може да получат неочакван подарък от съдбата. Щъркелът кръжи над дома ви и носи ревящ вързоп. Животът на много от вас радикално ще се промени до дни. Ще се сблъскате с положения и ситуации, в които ще тествате личната си приспособимост към променящата се среда. Чакайте признания. Дори загубите ви може да се обърнат в преимущества.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 5
• Козирог
За родените в първата декада денят ще предложи неочаквани екстри и възможност да се уредят стопирани в миналото начинания. Ще се разберете с роднини по спорни имотни въпроси. И най-неблагоприятната ситуация ще се преобърне, ще ви донесе придобивки и ще предложи изгодни решения. Късметът ви се отпушва, в живота ви се появява важен покровител, спонсор и благодетел.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 6
o Късмет 5
o Здраве 5
• Водолей
Луна и Уран са в пречупващ аспект спрямо Слънцето на родените до 1 февруари. Нещо в плановете ви ще се обърка. Не рискувайте с пътувания и ангажименти, за които нямате нужната подготовка до обед. Следобед облаците се разнасят, но пак ще плащате повече за чуждите удоволствия. Нещо, което сте смятали да ви излезе евтино, ще се окаже двойно по-скъпо и губещо.
o Работа 4
o Пари 4
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Риби
Днес всяко добро дело ще се отплаща и носи радост. Ще ви върнат дълг забравен от миналото, а и вие ще направите нужното за приятели и роднини. В днешните тежки времена виждаме как родовата кръв става на вода, а водата на кръв. Губи се връзката, семействата се разделят, братя и сестри не си говорят, но в същото време чужди хора си помагат един на друг все едно са роднини.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 6
o Късмет 5
o Здраве 4
Ч.Р.Д
Излизате от лична година петица, която ви е донесла възможности за промяна и шанс за тръгване в нова посока. Някой е започнал нова работа, друг е сключил брак, направил е бебето или вече го чака. 2020 идва с обещания за лични и професионални победи и придобивки. Шест е числото на хармонията и на любовта. Сега е моментът да се окопаете и разширите на завладените в миналото територии и позиции. Родените днес ще бъдат хора с нестандартно поведение и изява в живота. Трудно ще ги разберете. Но това ще са и деца на късмета. Ще донесат печалби, слава и известност на рода ви и ще прославят семейството си. Никога няма да са бедни, но не бива да играят хазартно.монитор

Публикувана на
08 Декември 2019 година