Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Булка избяга от сватбата си със...свекъра

Видяна: 32280 пъти

Мария и Алберт излизали повече от две години. дълго време умували и накрая решили да вдигнат сватба. Това беше важна стъпка за тях, както и за техните родители. Алберт живееше с майка си, която била сама. Тя се развела отдавна и въпреки че Мария познаваше бъдещия си свекър, те общуваха отделно от останалата част от семейството.
Бащата на Алберт – Егор, познавал бъдещата си снаха. Майката на Алберт наистина искала синът й да се венчае за Мария. Не за друго- родителите на момичето имали успешен бизнес, в който майката на момчето била инвестирала.
Тя била сигурна, че сватбата между двамата ще подсили капитала й и ще й гарантира добри печалби в бъдеще. Колкото повече време минавало толкова повече Мария се разочаровала от избраника си. Той или изчезвал за няколко дни, или пък се връщал в неадекватно състояние. Тя споделила страховете си, че дори и да се ожени за него връзката им е обречена на провал, но никой не я послушал и й обяснявали, че греши, а щом се венчаят той ще се промени. Всички били сигурни, че момичето просто е нервно преди големия ден. Страховете на момичето бяха потвърдени от сестра й Ксения. „Дълго мълчах, но като видях колко се мъчи Мария реших да й кажа тайната си“, споделя сестрата на бъдещата булка.
Ксения споделила на Мария, че годеникът й отдавна я свалял. Тогава бъдещата булка отново поискала да развали сватбата, но този път родителите й я натиснали и я принудили да се венчае за Алберт. Но точно в сватбения ден се случило нещо неочаквано. Толкова изненадващо, че никой не повярвал какво точно се случва.
Мария изгубила спора с родителите си и така сватбеният ден настъпил. Още от сутринта тя обаче останала в леглото си и плачела неутешимо. Тогава й хрумнало, че има един човек, който може да й помогне в идеята й сватбата да не се осъществи.
Това бил бащата на годеника й – Егор. Момичето се обадило на мъжа и той я взел от къщата, където трябвало да се проведе сватбата. Заедно те напуснали къщата и така церемонията не се осъществила.
Родителите на Мария научили за случилото се, обадили й се и е опитали да я разубедят, но тя отказа. В резултат сложната ситуацията сякаш се разрешила от самосебе си. Алберт също бил щастлив от факта, че няма да се омъжва за Мария и предложил брак на сестра й – Ксения. Тя пък откликнала на предложението му. Родителите на двете момичето отново помолили Мария да се прибере у дома, но тя отказа по друга причина. По времето, когато се криела при неосъществения й свекър тя се влюбила в него и двамата започнали интимна връзка.блиц

Публикувана на
07 Декември 2019 година