Новина от категория България
Архив на публикациите

Шокиращо самоубийство на самотна майка на малко момиченце

Видяна: 39280 пъти

Евелина Георгиева, която скочи от третия етаж на болницата в Лом, е взела решение за самоубийството си след серия от драматични събития в живота ѝ. Това разкриха близки на 35-годишната жена.
Преди да бъде въдворена насилствено в психиатрията, тя имала подозрения, че са правили опити да я отровят. "Работеше в заведение в селото като сервитьорка. Една вечер пили алкохол с компания.
Когато Евелина се прибрала вкъщи, решила, че нейна приятелка се е опитвала да я отрови, защото не се чувствала зле. Мислела, че са я дрогирали.
Взела нож и отишла при кмета на селото, казала му: Тя ме е дрогирала, направи нещо, защото ще я намеря и ще я заколя", разкрива близък до семейството.
След като излязла от къщата на кмета Пламен Иванов, Евелина тръгнала към приятелката си, за да й потърси сметка. Там, обаче, бил само баща й и тя се скарала с него.
"Той е извикал полиция, защото се е притеснил. И тогава вече са взели решение за я вкарат за лечение, макар, че други хора в селото си мислят, че тя не е луда, никога не се е държала странно", разказва близка на младата жена.
Трагедията е още по-голяма, защото Евелина оставя малко момиченце, което отглеждала сама, след като се развела.
Няколко месеца преди смъртта ѝ, бащата на Евелина бил вкаран в психиатрията в Карлуково за буйство. Сега не знаят как да му кажат, че дъщеря му си е отишла.блиц

Публикувана на
07 Декември 2019 година