Архив на публикациите

Как Тина Търнър младее

Видяна: 16714 пъти

През последните шест десетилетия Тина Търнър радва феновете си по целия свят с впечатляващия си вокален талант и несравнимото си сценично присъствие. Тя безспорно е една от най-обичаните певици, а през миналата седмица навърши 80 г.
През цялата си сценична кариера Тина винаги е изглеждала брилянтно, и то не само пред публиката. Основният съвет на гласовитата дива за бодър дух и младежка визия е да не се предаваме на годините. „Ако се грижите за себе си, годините не означават нищо в днешно време. В този свят можеш да бъдеш жената, която искаш да бъдеш“, категорична е Търнър.
Успява да запази едни и същи килограми в продължение на десетилетия. Тайната за стройната й фигура се крие в едно просто правило, което тя изпълнява още от девойка – никога да не вечеря след 18 часа. Освен това разкрива, че се стреми да пие много вода и макар напоследък да не е толкова активна откъм концертни изяви, да не спира да танцува.
„Не се измъчвам с постоянно ядене на сладки, захари, кексове и мазнини. “, разкрива Тина. „Ям банани, киви, пъпеш и немски хляб. Хапвам само два пъти дневно, защото спя много“, допълва тя. Любимите й специалитети са тайландските и италианските, но ограничава пастата до максимум 2 пъти седмично.ретро

Публикувана на
04 Декември 2019 година