Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какви изненади ни очакват до Нова година

Видяна: 21472 пъти

Вече всички сме в празнично настроение, събираме се с любимите хора, а празничната програма започва още от Никулден. Но до Нова година има цял месец, в който звездите са подготвили куп изненади за всяка от 12-те зодии. Какви са те?

Овен - Безкрайни възможности
Юпитер ви предлага цял куп нови възможности. Вратите, които са били затворени доскоро за вас, вече не са. Ако искате да стъпите на ново стъпало в кариерата си, сега е моментът. Съвсем скоро ще ви падне голям товар от плещите и ще посрещнете празниците спокойни и щастливи.
Телец - Намалете темпото!
От 3 декември Юпитер ще ви даде допълнителна амбиция и смелост, които ще ви накарат да се чувствате по-оптимистично. Ще започнете да кроите нови планове, а след 15-ти ще се превърнете в истинско гуру в работа. В личен план всичко изглежда наред и ви чакат едни истински топли и уютни празници.
Близнаци - Време е за промяна
Най-после работната среда ще се промени и то към добро. Старанието и усърдието в работата скоро ще бъдат забелязани и възнаградени. Промяна ще настъпи в личния ви живот и ще се отървете от хора, които доскоро сте наричали приятели.
Рак - Време за усъвършенстване
Вече се подготвяте за Нова година. Имате нови цели, които знаете, че ще преследвате до дупка. Колегите ви оценяват труда ви. В личен план всичко ще е романтично, страстно и емоционално.
Лъв - Време е за доказване
Ако искате да получите награда, трябва да се докажете. Време е да вложите повече усилия и старание в работата. В личен план нещата не са прекрасни и около 20-ти трябва да решите какво ще правите с връзката си.
Дева - Започва златен период
Ако забележите невероятен успех и късмет, виновен е Юпитер. Това е вашият месец и започва период на множество възможности, които ще ви дебнат зад всеки ъгъл. Нещата с партньора ви може и да не са перфектни, но затова са празниците.
Везни - Съсредоточете се!
Време е да приемете нещата около себе си малко по-сериозно и да им обърнете внимание. Концентрирайте се и приключете годината подобаващо. Много от времето ви ще бъде отнето от роднините ви, но ще се справите и със семейните проблеми.
Скорпион - Ще блестите
През декември няма кой да ви спре. Колегите ви виждат таланта и целеустремеността ви. Връзката с любимия ви човек ще става все по-силна, а онези от вас, които нямат партньор, да се оглеждат по-внимателно около 11-ти декември.
Стрелец - Бъдете силни
Само вие знаете каква е умората и изтощението, с което трябва да се справите. 2019 г. беше тежка за вас и най-после ще имате възможност да си починете. В личен план нещата не са блестящи, просто имате нужда да си дадете почивка във всеки аспект на живота.
Козирог - Нови предизвикателства
Вие ще приключите годината, както я и започнахте - с много работа. Всичко това ще се отрази на отношенията ви в личен план и ще си навлечете гнева на близките. Може пък е време да им обърнете внимание?
Водолей - Възможност за нова работа
Вие сте стресирани, уморени и вече знаете, че на друго място ще ви оценяват по-добре. Винаги сте харесвали работата си, но вероятно е време за нова работа. Иначе в личен план ще сте обсипани с любов.
Риби - Отличавате се от тълпата
Ще блестите с работата си през декември. Ще получите най-после признание и името ви ще се ползва със заслужен авторитет. През декември ще се чувствате обичани, подкрепяни от партньора. дарик

Публикувана на
04 Декември 2019 година