Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Фолкаджийка се забърка в секс скандал

Видяна: 35160 пъти

Поп-фолк Анастасия (с истинско име Нурай Хасанова) се забърка в нов скандал. Малко популярната с творчеството си певица предлага нежни забавления срещу 300 евро за час! Това твърди в сигнал до HotArena читател.
Той изпрати скрийншотове от разговора им, в който тя си уговаря среща с потенциален клиент – грък. Започва да го сваля, като от чата става ясно, че вече са се виждали. Заварката става за нула време, а тя предлага в креватните упражнения да се включи и нейна приятелка.
Според нашия източник, певицата ползва посредник за уреждане на срещите си и това е нейният колега Стилиян, който е с мераци да пробие на чалга сцената. Двамата дори имат няколко дуетни парчета, но никой не ги е чувал. Слуховете разнасят, че срещу заплащане нежният Стилиян се радва на мъжката компания на Кристиян Кирилов, известен от сериала „София ден и нощ”.
Преди време името на Анастасия пак се завъртя в скандал, а клюките я забъркаха в креватна афера с министър, който щедро развързал кесията си, за да се наслаждава на откраднати мигове сладострастие. През 2017г. Анастасия стана майка, но явно това щастливо събитие не е променило палавия й нрав и желание за лесно забогатяване.

Публикувана на
03 Декември 2019 година