Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Ветковата Маринела вече е на крака

Видяна: 26596 пъти

Бизнесдамата Маринела Арабаджиева е стабилизирана и в момента е в сравнително добро здравословно състояние, след като най-опитните медици в МВР болница бдят и правят всичко възможно подсъдимата за данъчни измами жена да се възстанови. Едва след като тя е добре може да започне и делото срещу нея.
Адвокатите на Маринела обаче категорично отказват да дават информация за подобреното й състояние, защото явно се надяват, че влошеното здраве може да бъде от полза по време на съдебната битка. "Не мога да ви кажа дали се е подобрила, защото нямам правомощието да го направя, попитайте прокурорите за това", заяви любезно адвокат Илиян Василев, който брани богатото семейство.
Маринела се почувствала по-добре още на следващата сутрин, след като бе настанена в болница. За да са сигурни обаче, че няма да има нова криза, специалистите в бели престилки решили да я задържат още няколко дни.
Тя беше приета късно през нощта на 19 ноември, в тежко състояние, като постъпи направо в реанимацията на болницата. По информация на лекарите, била транспортирана там с високо кръвно налягане и сърдечни проблеми.
"Да, потвърждавам ви информацията. Тя е настанена в интензивното отделение на болницата и очевидно щом е там не й е добро състоянието", каза тогава адвокатът й Ина Лулчева.
Това е втори път в рамките само на 1 месец, когато жената на Ветко Арабаджиев, се озовава в болницата. При първото си влизане в Клиниката по кардиология бе в безсъзнние.
Хипертония втора степен, спиране на моторните функции на жизненоважни органи и многократно колабиране са част от здравословните проблеми, от които страда бизнесдамата. Заради тях тя беше освободена под домашен арест с решение на Специализирания наказателен съд. лупабг

Публикувана на
02 Декември 2019 година